Zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome.

Gjej Cimer për Bashkëndarje të Qerasë | Njoftimet në Shqipëri

Marrja e apartamentit me qera pa e ndarë shumën, nuk është e lehtë sidomos për studentë, prandaj narja e qerasë me dikë është zgjidhja e duhur. Nëse jeni duke kërkuar për një cimer apo cimere për ndarje të qerasë MerrJep.al është platforma e duhur për ju. Shikoni njoftimet dhekontaktoni me të interesuarit për bashkëndarje të qerasë.

07 Tet 19:12 ,

Cimere

23 Nën 00:04 ,

serioz

Ju nevojitet Cimer apo Cimere për ndarje të qerasë

Shikoni njoftimet në MerrJep.al dhe kontaktkoni me të interesuarit për bashkëndarje të qerasë. Filtroni njoftimet, zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome dhe shikoni njoftimet që ju përshtaten juve.

Gjeni Cimer në MerrJep.al

Gjeni njoftime për banorë që kërkojnë për cimer apo bashkëndarës të qerasë në Tiranë, Elbasan, dhe qytetet tjer të Shqipërisë. Marrja e një apartamenti me qera pa e bashkëndar qeran me dikë mund të jetë e vështirë për ju, prandaj ndarja e qerasë me dikë është zgjedhja e duhur për.
Në fillim