Politika e cookies

Përditësimi i fundit më 04.06.2021

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, disa të dhëna ruhen llokalisht në pajisjen tuaj përmes shfletuesit që ju përdorni (Google Chrome, Mozilla Firefix, etc.). Këto të dhëna që jane ruajtur lokalisht, do t’ju ndihmojnë të keni një përvojë më të mire si përdorues kur përdorni fqen tonë të internetit. Lloji më i zakonshëm i ruajtjes lokale të të dhënave janë cookies, qëllimi i të cilave është të identifikimi i pajisjes nga e cila po përdorni.

Duke përdorur Cookies, MERRJEP.AL LLC grumbullon informacion për pajisjen tuaj nga e cila ju aksesoni faqen tonë të internetit. Përdorimi i Cookies nga Merrjep nuk ka të bëjë me grumbullimin e të dhënave tuaja si përdorues.

Cookies, Çfarë paraqesin dhe për çfarë përdoren?

Merrjep përdor teknologjinë gjurmuese të quajtur Cookies. Cookies përdoren për të ofruar shërbim dhe përvojë më të mirë për përdoruesin. Cookies janë skedarë të vegjël të koduara/mbrojtura. Ato janë të dhëna të vogla me tekst të ruajtur në kompjuterin/pajisjen telefonike të përdoruesit. Shfletuesit e faqeve përdorin cookies në mënyrë që të kryejnë funksione të pandërprera dhe efikase të faqeve të internetit. Pranimi i politikave të Cookies nuk është i detyrueshëm.

Cookies nuk janë kode të programuara me të cilat mund të kryeht një funksion tjetër dhe për kët arsye nuk paraqesin asnjë rrezik për përdoruesin. Cookies nuk duhet të konsiderohen si viruse apo software të tjerë që dëmtojnë pajisjen tuaj. Nëse përdoruesi nuk i fshin apo kufizon përdorimin e cookies, ato do të fshihen vetë pas një periudhe të caktuar kohe e cila mudn të jetë disa minuta ose më tëpër se një vit.

Cookies nuk grumbullojnë informacion që identifikon përdoruesin dhe ato përdoren vetëm për të përmirësuar mënyrën se si faqja jonë e internetit funksionon si dhe për të siguruar shërbimin për qëllimin që përdoruesi viziton dhe përdor Merrjep.al.

Llojet e cookies

Ekzistojnë disa lloje Cookies dhe ndryshimi mes tyre ka të bëjë me qëllimin për të cilin ato përdoren. Disa Cookies janë vendosur në Merrjep me qëllim që të përmirësojnë eksperiencën e përdoruesit dhe të mundësojnë shërbim me cilësi të lartë. Disa Cookies janë vendosur nga palë të treta dhe Merrjep nuk ka asnjë përgjegjësi mbi to si dhe nuk disponojmë asnjë të dhënë apo akses mbi këto lloj cookies.

- Cookies tw detyrueshme ose të domosdoshme: Merrjep përdor cookies që janë të nevojshme për krijimin e një eksperience pozitive të përdoruesti si dhe të mundësojë shërbimin për të cilin përdoruesi e ka aksesuar faqen e internetit. Këto cookies përdoren për të mundësuar funksionet bazë të website si dhe për t’i dhënë të drejtë përdoruesit të përdorë faqen e internetit. Pa cookes të detyrueshme apo të domosdoshme, faqja e internetit nuk mund të performojë funksionet e saj bazë. Këto lloj cookies nuk grumbullojnë informacion që identifikojnë përdoruesin.

- Cookies për Marketing: Këto lloj cookies përdoren që fushata e marketingut dhe reklamimit të shfaqet në website të përdoruesit. Kur përdoren cookies e marketingut, reklamat shfaqen në përputhje me interesin e përdoruesit, në mënyrë që ky i fundit të përfitojë prej këtyre reklamimeve.

- Cookies Statistikorë: Këto cookies përdoren për të identifikuar mënyrën e përdorimit të faqes së internetit nga ana e përdoruesit. Këto lloj cookies grumbullojnë informacione si: numrin e vizitorëve, numrin e vizitave, shkallën e kapërcimeve (shkalla analitike që tregon përqindjen e vizitorëve që kanë kryer vetëm një vizitë në webiste dhe më pas kanë ikur menjëherë nga faqja e internetit pa vizituar faqe të tjera) etj. Këto cookies i japin mundësinë Merrjep të analizojë përdorimin e faqes së internetit në mënyrë që të përmirësojë cilësinë dhe përmbajtjen e shërbimit të ofruar.

- Cookies për rrjetet sociale: Këto cookies vendosen nga Facebook apo rrjete të tjera sociale në mënyrë që Facebook apo rrjetet e tjera të shfaqin reklamat përkatëse pasi përdoruesi ka vizituar Merrjep.al.

Merrjep është përgjegjës vetëm për cookies që janë vendosur në faqen e tij të internetit. Merrjep nuk mban përgjegjësi për cookies që vendosen nga palë të treta, nga bashkëpuntorë, partnerë, media sociale, etj. Merrjep i këshillon përdoruesve të tij të lexojnë rregullat dhe politikat e privatësisë si dhe politikat e cookies të bashkëpunëtorëve, partnerëve apo mediave sociale që bashkëpunon (cookies të palëve të treta) për siguri maksimale. Merrjep nuk mban përgjegjësi për cookies që vendosen nga palë të treta.

Merrjep informon dhe merr dakordësinë nga përdoruesit e tij të internetit para se të aktivizojë cookies.

Qëllimi i vendosjes së cookies në Merrjep

Cookies të vendosur nga Merrjep.al nuk përdoren për mbledhjen e informacionit personal në lidhje me përdoruesit, por përdoren vetëm për mbledhjen e informacionit në lidhje me sjelljen e kërkimit të përdoruesve të faqes në internet. Për më tepër, cookies lejojnë përdoruesit e faqeve të internetit të marrin informacione të përshtatshme sipas përmbajtjes së faqeve të tyre të vizituara, duke u treguar atyre banera promovuese që janë vendosurr me kërkesë të klientëve të Merrjep.

Arsye specifike pse Merrjep vendos cookies:

- Për funksionimin e duhur teknik të faqes së internetit.

- Për ruajtjen e anonimatit për informacionie që lidhen me: IP adresën, vendndodhjen e pajisjes, faqet që janë vizituar në Merrjep.al, numrin e faqeve të vizituara, kohën mesatare të qëndrimit në website, etj., me qëllimin përmirësimin e shërbimit dhe funksioneve të ofruara nga Merrjep.al.

- Për shfaqjen e reklamave baner në përputhje me interesat e vizitorit me kërkesë të klientëve të Merrjep. Shfaqja e reklamave bëhet e personalizuar sipas një kategorie ose vendndodhjeje të zgjedhur më parë.

- Për shfaqjen e përmbajtjeve të ngjashme me ato të aktivitetit të përdoruesit në faqen e internetit.

- Për grumbullimin e informacionit në lidhje me sjelljen e përdoruesit pëmes shërbimeve të palëve të treta - Google Analytics, me një metodë të tillë që nuk identifikon karakteristikat e përdoruesit gjatë vizitës në Merrjep.al.

Për ruajtjen e preferencave të faqes së internetit të përdoruesit si gjuha, madhësia e shkronjave etj.

Funksioni i Cookies

Kuptimi dhe funksionimi i cookies që janë përdorur nga Merrjep janë vetëm për përmirësimin e eksperiencës së përdoruesit dhe mundësojnë funksionimin e duhur të disa prej shërbimeve të caktuara të Merrjep. Merrjep nuk përdor cookies me qëllim që të identifikojë përdoruesin final, por më qëllimin për të identifikuar përmbajtjen dhe funksionet përkatëse që përputhen me nevojat dhe interesat e përdoruesve. Informacioni i grumbulluar nga përdorimi i cookies është anonim dhe në asnjë mënyrë nuk identifikon përdoruesin. Përdorimi i numrave të rastit shërben për të identifikuar vizitorët unikë të faqes në internet.

Sa kohë ruhen cookies në kompjuter

Koha që cookies ruhen në kompjuter, do të varet nga një serë faktorësh që kanë të bëjnë me llojin e cookies dhe me faktin nëse janë të vendosura nga Merrjep apo nga palë të treta. Cookies funksionale dhe statistikore ruhen për një periudhë kohore nga 30 minuta deri ne 2 vjet dhe cookies e perdorura për qëllime marketingu ruhen në një periudhë nga 15 minuta deri në 1 vit.

Të gjithë cookie e përdorura nga Merrjep nuk identifikojnë përdoruesin përfundimtar dhe përdoren vetëm për sigurimin e shërbimit në mënyrën që përdoruesi përfundimtar ka kërkuar nga Merrjep dhe për të cilin ai ka vizituar vetë website.

Menaxhimi dhe fshirja e cookies

Çdo vizitor i faqes së internetit të Merrjep.al apo vizitor i faqeve të tjera, ka mundësinë të menaxhojë, kufizojë ose fshijë cookies përmes parametrave në shfletuesin e tyre të internetit.Ndryshimi i mënyrës se si shfletues juaj i internetit përdor cookies, përfshirë kwtu edhe fshirjen ose bllokimin e cookies nga Merrjep.al, mund të bëhet duke ndryshuar cilësimet në shfletuesin e internetit, dhe ai proces është i ndryshëm në varësi të llojit të shfletuesit që jeni duke përdorur. Për të kontrolluar se si mund ta bëni këtë me një shfletues të veçantë, klikoni në shfletuesin që po përdorni:

Linqe të dobishme për të çaktivizuar cookies

Informacione të tjera

Politika e cookies është pjesë e politikave të privatësisë së MerrJep.al. MerrJep ka të drejtën për të bërë çdo lloj ndryshimi në politikat e privatësisë dhe/ose termat e përdorimit të web-faqës në çdo kohë. Një ndryshim i tillë hyn në fuqi me publikimin e web-faqes. Ju lutemi të lexoni rregullat bazë të web-faqes, në mënyrë që të jeni të informuar në kohë rreth lajmeve të reja në web-faqe.

Kontakti me ekipin e MerrJep.al:
Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione