Krujë | Biznes dhe punë | Kafshë në fermë

03 Sht 20:20 ,

Shes lope xhers

150 000 LEK

22 Korr 21:21 ,

Shes pula

1 000 LEK

08 Pri 09:45 ,

Shes pula fshati

1 000 LEK

29 Shk 19:48 ,

Klysh

100 EUR

10 Shk 11:52 ,

Shes lope me vic

180 000 LEK

26 Jan 23:44 ,

Shes pula

1 000 LEK

15 Dhj 18:53 ,

Shes lope

15 000 LEK

05 Dhj 11:22 ,

Shes pula fshati

1 000 LEK

23 Nën 20:53 ,

Shes lope

150 000 LEK

15 Tet 12:46 ,

Shes lope

15 000 LEK

02 Tet 16:03 ,

Shes pula fshati

1 000 LEK

29 Mar 23:31 ,

Shes pula

1 000 LEK

28 Nën 16:58 ,

Okazion 22krer

1 500 EURNë fillim