Blej dhe Shit në MerrJep. Njoftimet në Gjithë Shqipërinë | Elektronika | Telefona celular | Apple (Iphone)

6 , 1
Galaxy S8 , 1
iPhone 11 , 77
iPhone 3 , 16
iPhone 3GS , 20
iPhone 4 , 503
iPhone 4s , 1145
iPhone 5 , 1772
iPhone 5c , 336
iPhone 5s , 2925
iPhone 6 , 3346
iPhone 6s , 2397
iPhone 7 , 1947
iPhone 7 , 12
iPhone 7 Plus , 1438
iPhone 8 , 364
iPhone SE , 178
iPhone X , 807
iPhone XR , 100
iPhone XS , 159Në fillim