Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

Tiranë , 3219
Durrës , 1667
Fier , 588
Elbasan , 438
Lushnjë , 424
Lezhë , 416
Kavajë , 369
Korçë , 339
Vlorë , 299
Shfaqni të gjitha

Sot 13:18 ,

Truall

390 000 EUR

Në fillim