Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 139
Durrës , 46
Sarandë , 23
Fier , 9
Shkodër , 9
Vlorë , 8
Pogradec , 7
Kavajë , 6
Lezhë , 6
Shfaqni të gjitha
Në fillim