Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Baraka dhe garazha | MerrJep

Tiranë , 632
Durrës , 101
Vlorë , 34
Lezhë , 24
Shkodër , 22
Elbasan , 21
Fier , 20
Korçë , 14
Lushnjë , 14
Shfaqni të gjitha
09 Nën 14:08 Baraka dhe garazha , Vlorë

Magazin me Qera

30 000 LEK / muaj

Në fillim