31 Jan 23:01 Skuter , Tiranë

tiran

550 000 LEK

Viti: 2013
12 Tet 16:37 Skuter , Tiranë

okazion ose me ndrrim

600 LEK

Viti: 2002
19 Sht 08:13 Skuter , Tiranë

Okazion

600 LEK

Viti: 2002
12 Sht 10:04 Skuter , Tiranë

okazion

600 LEK

Viti: 2002
25 Gush 09:31 Skuter , Tiranë

okazion ose me ndrrim

600 LEK

Viti: 2002
13 Gush 16:40 Skuter , Tiranë

Model Tjeter

800 LEK

Viti: 2002
08 Gush 09:20 Skuter , Tiranë

okazion dhe ndrrim

700 LEK

Viti: 2002
06 Gush 08:11 Skuter , Tiranë

OKAZION & NDRRIM

700 LEK

Viti: 2002
03 Gush 20:18 Skuter , Tiranë

okazion

700 LEK

Viti: 2002
01 Gush 08:24 Skuter , Tiranë

okazion ose ndrrim

700 LEK

Viti: 2002
31 Korr 08:33 Skuter , Tiranë

okazion

700 LEK

Viti: 2002
29 Korr 20:15 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
26 Korr 10:37 Skuter , Tiranë

tirane

750 LEK

Viti: 2002
18 Korr 16:41 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
17 Korr 17:07 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
Në fillim