Published: Dhj 24 2018 10:07

Superpastrues. Pastrues ekologjik vajrash

LEK

Published: Dhj 24 10:07
Views: 8
Supastruesi është një heqës e shpërbërës vajrash, grasosh, lyrash e yndyrash, me përbërje me bazë ujore, pa efekte gërryese. Ideal për motora makinash, shasi, makineri të ndryshme, restorante e bare, pastrim banaqesh e sobash, rroba apo mobilie (divane) të ndotura me vajra, syze, ora, bizhuteri, produkte qelqi, dysheme e vende ku ka derdhje yndyrash e vajrash të ndryshëm. Produkt jotoksik, miqësor ndaj mjedisit dhe i biodegradueshëm, i pa testuar te kafshët, e nuk ndikon në shtresën e ozonit!

Përdorimi: Për rezultate sa më të mira, spërkateni ose shpërhapeni produkti me furçë/spërkatës mbi pjesën e ndotur. Lëreni nga 1-15 minuta të veprojë, sipas shkallës së ndotjes, dhe pastaj shpëlajeni me ujë. Përdorimi i ujit të ngrohtë e rrit veprueshmërinë e Superpastruesit.
Përbërësit: Trisodium nitrilotriacetate 38% e holluar (1-5%), Kripë monosodike (1-5%), Pirofosfat tetrapotasiumi (1-5%), Etoksilat alkooli (1-5%), Kristale të fosfatit të Na tribazik shkalla teknike (1-5%), ujë H2O (80%)

Nxitoni për oferten per 35 litra koncentrat vetem 20000 leke

Tel: +355 676660444
Email: [email protected]

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “TNT”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
8
Buy now

Delivery via “TNT”: from 255 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

0692721174

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information