Shkodër | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

04 Nën 08:54 ,

Shitet toke

65 000 EUR

03 Nën 23:48 ,

Shitet Toke

65 000 EUR

01 Nën 00:40 ,

Shitet

6 000 EUR

31 Tet 14:49 ,

Adresa kiras

6 000 EURNë fillim