Pajisje naviguese të ndryshme për makina. Gjeni sistem gps për makina nga modelet e ndryshme. Shikoni njoftimet për navigator, aparat gps apo paisje gps, Kasetofon, GPS Tracker, Navigator android, Navi të madhë për marka të ndryshme të makinave, Riparime të Navigatorëve dhe pajisje tjera që ju nevojiten për makinën tuaj. 

Bleni dhe shisni GPS, Navigator, Kasetofon këtu. Nëse keni pajisje gps për të shitur ju mund ta postoni njoftimin në MerrJep.al dhe të gjeni blerësit e pajisjes që shisni. Postoni njoftimet tuaja për pajisje gps, apo sistem gps dhe kontaktohuni nga blerësit.  

20 Maj 13:34 ,

GPS

5 000 LEK

20 Maj 13:33 ,

GPS ME FIKJE

7 000 LEK

20 Maj 13:07 ,

kasetofon tyota

30 EUR

Bleni dhe shisni pajisje GPS për automjete

Dëshironi të vendosni sistem GPS në makinë tuaj? Shikon njoftimet në MerrJep.al dhe gjeni pajisje naviguese, GPS, Navigator, GPS tracker, Mini GPS, Kasetofon, Sensor parkimi, Radio dhe pajisje tjera. Nëse dëshironi ta riparoni naviagtorin e makinës tuaj shikoni njoftimet për riparime të sistemeve GPS dhe gjeni kompani që ofrojnë shërbim për riparimin e pajisjeve GPS. 

Shikoni njoftimet në MerrJep.al dhe gjeni navigator, kasetofon, sensor dhe pajisje tjera për markat e ndryshme të makinave si Golf, Passat, Mercedes-Benz, BMW, Aud, Toyota, Opel, Ford dhe shumë të tjera. 

Shisni Navigator/GPS në MerrJep.al

Nëse keni pajisje naviguese që dëshironi të shisni, Merrjep.al është platforma e duhur për ju. Me mbi 70,000 ju mundeni lehtësisht të gjeni blerësit e produktit tuaj. Krijoni njoftime me informatate nevojshme për produktin dhe shpërndani njoftimin në tregun më të madhë online - MerrJep.al 

Në fillim