Gjithë Shqipëria | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MerrJep

AWD , 1
Mercedes , 4
DAF Trucks , 106
Ford , 1
Ford , 332
Iveco , 895
MAN , 615
Mercedes-Benz , 3370
Opel , 20
Scania , 285
Skoda , 4
Volvo Trucks , 237
Fiat , 1
Ford , 16
Renault , 1
Në fillim