® ® RREGJISTRONI EMRIN E BISNESIT TUAJ,MARKEN TUAJ

Shitet nga: Marka Patenta 20 Sht 09:32 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Çmimi:

350 EUR

Komuna: Tiranë
Mbani Mend!
Regjistrimi i Markes Tregtare nepermjet nje agjenti te licensuar ju kursen kohe dhe ju jep shume avantazhe si dhe ju ndihmon qe te merrni nje sherbim profesional.

Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ne rregjistrimin, ripeteritjen e Markave, Patentave dhe Disenjove Industriale dhe te Emertimeve te Origjines.
Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien dhe mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:
Shpikjet dhe modelet e perdorimit
Markat tregtare dhe te sherbimit
Dizenjot industriale.
Emertimet e origjines.

Eshte shume e rendesishme per biznesint Tuaj qe Ju te kryeni regjistrimin e Markes Tregtare, Dizenjos Industriale, Treguesit Gjeografik dhe te patentoni Shpikjen Tuaj.

Me poshte disa shpjegime baze:

Te drejtat dhe avantazhet qe fitoni nga rregjistrimi dhe mbrojtja e markes Tuaj tregtare:

- Konsumatoret apo klientet Tuaj ju identifikojne lehtesisht dhe garantohen qe produkti/sherbimi qe po marrin eshte origjinal.
- Diferencoheni nga kompanite konkuruese .
- Garanton nje baze per imazhin dhe marketingun Tuaj.
- Ju mund te perfitoni ekonomikisht nga pronesia e markes ne rastet kur mund ta jepni ate franchise.
- Marka e Rregjistruar njihet ne gjithe boten si aset ekonomik i mbajtesit.
- Garantoni avantazh juridik ne rastet e konflikteve me palet e treta.
- Mbroni produktin/sherbimin Tuaj qe ne momentin e pare te rregjistrimit, edhe nese nuk jeni ne treg.
- Mund te perdorni shenjen dalluese te Markes se Regjistruar ® e cila pervecse garanton konsumatorin dhe ploteson marketingun Tuaj, ajo zbeh tendencat e dikujt per t’Ju kopjuar.

CEL - VIBER - WHATSAPP : 0672696966

ose FACEBOOK:
https://www.facebook.com/patents.trademarks.tirana.albania

ose INSTAGRAM : trademarks_patents_albania
Nuk ka njoftime të vizituara
Në fillim