Published: Nën 18 2022 08:53

Hitweb.Spk

Published: Nën 18 08:53
Views: 45
Sun Ballast, një ndër kompanitë lider në sektorin fotovoltaik në Itali dhe jo vetëm, po kërkon të zgjerojë stafin me menaxherë shitjesh për tregun italian / gjerman/ francez.
Puna konsiston në:
• Menaxhimin e porosive.
• Komunikimin me klientët përmes emailit dhe telefonit.
• Menaxhimin e preventivëve.
• Komunikim me klientët pas dërgimit të preventivëve.
• Mbylljen e shitjes.
• Asistencë për klientin ne rast dyshimesh ose pyetjesh.
• Menaxhimi i ndryshimit të projektit.
Karakteristikat:
• Njohje dhe komunikim I rrjedhshëm në italisht / gjermanisht / frëngjisht (të paktën B2).
• Person energjik që arrin të menaxhoje punën dhe stresin gjatë fluksit të punës


Çfarë ju ofrojmë?
• Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
• Fundjava pushim.
• Pagesa ndër më të lartat në treg.
• Dreka e paguar nga kompania.
• Ambjente rinore dhe moderne.
• Trajnime periodike.

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
45

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information