SERVIS KOMPJUTER FIER

🚀Ne ofrojmë pajisje dhe komponentë cilësorë te markave te njohura per laptop Apple , Dell , HP , Lenovo ,Acer,Asus,Samsung,Toshiba etj . Shfaqni Më Shumë
🚀Ne ofrojmë pajisje dhe komponentë cilësorë te markave te njohura per laptop Apple , Dell , HP , Lenovo ,Acer,Asus,Samsung,Toshiba etj .
🚀Ofrojme sherbime Software and Hardware per kompjuter desktop,laptop, imac, macbook, monitor më një çmim të volitshëm.
Adresa: Rruga Skenderbeu, #Fier
Tel: +35569 522 7958 Viber WhatsApp
email: servis1982@yahoo.com Hide More

Rruga Skenderbeu Fier

Fier

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-26 nga 26
Në fillim