Kekojmë Menaxher/e

1 EUR

Njoftimi i kompanisë Shitet nga: Nicht Club Alcatraz 18 Mar 00:55 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Lloji i njoftimit
Shitet
Reklamuar nga
Person fizik
Komuna
Lezhë
Lezhë ofroj vend pune Menaxher/e Lokal Nate

“Night Club Alcatraz” është në kërkim të një kandidati i cili duhet të ketë përvojë në menaxhimin e lokaleve.

Titulli i Pozicionit: Menaxher/e Lokali

Përgjegjësitë Kryesore:

•Percakton objektivat dhe synimet e barit duke identifikuar nevojat, duke përzgjedhur, trajnuar stafin, dhe vlerësuar perfomancen ne punën e tyre.

•I komunikon stafit detyrat dhe pergjegjesite ne lidhje me punen per te permbushur objektivat e caktuara.

• Planifikon buxhetin duke vlerësuar risqet dhe shpenzimet e barit.

• Inkurajon klientët apo biznese te ndryshme për të organizuar festa dhe evente në bar

•Planifikon dhe organizon aktivitete te ndryshme promocionale.

• Monitoron dhe mirëmban ambientet e barit si dhe shërbimet e ofruara;

• Kujdeset të mbajë një ambient pune të sigurt, të pastër, të shëndetshëm dhe cilësor.

•Komunikon ne menyre profesionale me stafin duke organizuar evenimente te ndryshme.

•Raporton rregullisht ne lidhje me ecurine e punes prane pronarit të lokalit.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

• Përvojë e mëparshme në menaxhim baresh jo më pak se 5 vjet;

•Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimmarrëse;

•Integritet, dhe besueshmëri profesionale;

•Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj te shoqëruar me Foto brenda dates 26/03/2019 në adresën e e-mait lezhadiscoalcatraz@.gmail.com

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj ploteson kriteret kualifikuese te siperpermendura.

Tel. : +355 675 115 378
__________________
Nicht Club Alcatraz
00355675115378
Leaflet
Në fillim