Berat | Shtëpi dhe familje | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

08 Sht 13:50 ,

Makine qepse

6 000 LEK

25 Mar 11:30 ,

freskuese

12 000 LEK

15 Shk 14:11 ,

Sob me gaz dhe korend

50 EURNë fillim