Blej Industri dhe Puntori në Shitje dhe me Qera

Gjej ambiente, objekte, industri dhe punotri të ndryshme në shitje apo me qera. Shiko njoftimet për objekt për biznes, magazinë, kapanon, godinë, ambient biznesi, puntori, metalurgji, dhe shumë të tjera në shitje apo me qera. Gjej industri dhe puntori me ofertat më të mira.


21 Sht 08:54 ,

Jepet me qera KAPANONI

2 500 EUR / muaj

21 Sht 08:54 ,

Jepet me qera KAPANONI

2 500 EUR / muaj

Jeni duke kërkuar për puntori apo industri me qera apo në shitje? Gjej njoftime në MerrJep.al për ambiente të ndryshme biznesi si magazina, depo, kapanone dhe të tjera për fuksione të ndryshme. Shiko njoftimet dhe gjej ofertat më të mira.

Blej Industri dhe Puntori të ndryshme në Merrjep.al

Eksploro njoftimet në MerrJep.al dhe gjej ofertat më të mira për industri, magazina, punori, kapanon, dhe ambiente tjera për biznese të ndryshme. Shiko njoftimet për objekt për biznes, magazinë, kapanon, godinë, ambient biznesi, puntori, metalurgji, kapanon me qera, magazin me qera, godine biznesi, objekte të ndryshme, punishte, dhe shumë objekte tjera biznesore në shitje. Filtro njoftimet apo kërko në kutinë e kërkimit për industri dhe puntori të ndryshme dhe gjej ofertat më të mira.

Shit Industri dhe Puntori në MerrJep.al

Posedoni Ambiente të ndryshme biznesore si indutri apo punotri të ndryshme që dëshironi ti shisni apo ti jepni me qera? Jeni në platformën e duhur, krijo njoftime në MerrJep.al dhe gjej blerësit e interesuar në mesin e shumë vizitorëve në tregun më të madhë online - MerrJep.al.
Në fillim