Mogo.al

Mogo Albania SHA është pjesë e Grupit Mogo Finance themeluar në Maj të vitit 2012 në Riga dhe e licensuar nga Banka e Shqipërisë. Grupi është i rregjistruar si markë në EU në Tetor 2013 dhe në Mars 2014 emeton €20 million bonds në NASDAQ OMX Baltic M Shfaqni Më Shumë
Mogo Albania SHA është pjesë e Grupit Mogo Finance themeluar në Maj të vitit 2012 në Riga dhe e licensuar nga Banka e Shqipërisë. Grupi është i rregjistruar si markë në EU në Tetor 2013 dhe në Mars 2014 emeton €20 million bonds në NASDAQ OMX Baltic Market; €50 million corporate bond në Open Market of the Frankfurt Stock Exchange. Këto janë dëshmi e besueshmërisë që grupi ka në treg dhe tek konsumatorët. Grupi ka prezencë në 13 vënde: Letoni, Estoni, Lituani, Gjerogji, Polani, Rumani, Bullgari, Moldavi, Shqipëri, Bjellorusi, Armeni, Ukrainë dhe Uzbekistan; me portofol €320 million Vizioni: të bëhet grup me shpërndarje Globale nën markën e "Financuesi i makinave të përdorura" dhe jo vetëm. Misioni: të mbështesim me financim individët që kanë nevojë për një makinë SOT dhe nuk kanë mundësi me kursimet e tyre të paguajnë cmimin e plotë të makinës. Hide More
Tiranë

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-50 nga 82
Sot 10:08

Smart ForFour

220 000 LEK

Sot 10:08

Jaguar S-Tybe R

270 000 LEK

15 Tet 13:09

Land Rovelr Free Lander

530 000 LEK

15 Tet 13:09

Nissan Almera

56 000 LEK

15 Tet 13:09

Ford Fusion 2006

340 000 LEK

15 Tet 13:09

Bmw 120

400 000 LEK

15 Tet 13:09

Peugeot 207

245 000 LEK

15 Tet 13:09

Ford Focus

235 000 LEK

15 Tet 13:09

Citroen c5

443 000 LEK

15 Tet 13:09

VW Golf 2004

420 000 LEK

15 Tet 13:09

VW Golf 2007

500 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet MERCEDES-BENZ CLS-CLASS

1 150 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet MERCEDES-BENZ E-CLASS

309 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet MERCEDES-BENZ CLK-CLASS

589 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT - MERCEDES-BENZ A-CLASS

245 000 LEK

14 Tet 14:47

Mercedes Benz

710 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT me çmim SPECIAL..

343 200 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT me çmim SPECIAL..

618 700 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT me çmim SPECIAL..

177 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT me çmim SPECIAL..

925 290 LEK

14 Tet 14:47

Shitet Urgjent FORD MONDEO

224 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet Urgjent KIA SPORTAGE 2005

449 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet |Urgjent Audi A4

310 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet Urgjent FORD FOCUS 2005

296 000 LEK

14 Tet 14:47

Shitet URGJENT OPEL ZAFIRA

247 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent AUDI A4

320 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet URGJENT me çmim SPECIAL..

221 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent FORD C-MAX

310 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent VW TOURAN 2006

389 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet URGJENT - FORD FUSION

334 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet URGJENT - CITROEN C5

160 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent - MINI COOPER

329 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent MERCEDES BENZ E-CLASS

200 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent - AUDI A4

1 031 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent - AUDI A3

587 000 LEK

14 Tet 14:46

Shirtet Urgjent - MERCEDES BENZ S-320

399 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet urgjent - MERCEDES BENZ C-CLASS

464 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet Urgjent - MERCEDES BENZ C-CLASS

690 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet urgjentttt - CITROEN C6

539 000 LEK

14 Tet 14:46

Shitet urgjent = VW CADDY 2008

490 000 LEK

14 Tet 14:34

Shitet MERCEDES BENZ 👉 125.000 Lekë

125 000 LEK

14 Tet 14:34

Shitet OPEL VECTRA 👉 170.000 Lekë

170 000 LEK

14 Tet 14:34

Shitet FORD FOCUS 👉 110.000 Lekë

110 000 LEK

14 Tet 14:34

Shitet FORD FOCUS 👉 110.000 Lekë

110 000 LEK

Në fillim