Keshilla per te fotografuar makinen ne menyren e duhur

Këshilla për të fotografuar makinën në mënyren e duhur

 

Nëse dëshironi që makina juaj të shitet shpejt ju duhet të kujdeseni që njoftimi të duket sa më profesional dhe I besueshëm. Një nga elementet më të rëndësishme në njoftim për shitjen e makinës janë fotografitë e automjetit, fotografia është elementi që ndikon më së shumti në interesimin e blerësve potencialë në makinën tuaj, prandaj ato duhet bërë në mënyren më profesionale të mundshme.

 

Ne vijim janë disa këshilla për të bëre foto profesionale makinës tuaj:

 

1. Caktoni vendin e fotografimit

Nëse keni mundësi të fotografoni në vende të ndryshme, kujdesuni që vendi dhe prapavija ti përshtatet llojit të makinës tuaj. Për shembull nëse makina juaj është më e re dhe më moderne atëherë vendi I përshtatshëm do të ishte në qytet, ndërsa për një makinë më të vjetër më e përshtatshme do të ishte që si prapavijë ta ketë bjeshkë apo vend më rural.

Kur zgjedhni vendin për fotografim sigurohuni që të mos ketë gjëra tjera që mund të tërheqin vëmendjen e të interesuarve.

 

2. Zgjedh këndët e duhura

Nëse keni mundësi që ta lëvizni makinën për të zgjedhur këndvështrimet më të mira kjo do të ju ndihmonte shumë për të bërë foto tërheqëse. Shumë njerëz gabojnë në këtë hapë duke I bërë fotografitë shumë afër, duke e ulur kamerën shumë poshtë ose shumë lartë.

Fotografitë e makinës nga këndi përpara e bëjnë atë të duket më mirë dhe shfaq më shumë elemente të makinës. Ju duhet poziciononi makinën në mënyre që të kapni edhe prapavinë e duhur këtu luajnë rolë edhe gomat që duhet ti leni të kthyera në njërën anë totalisht.

 

3.  Fotografoni në kohën e duhur

Ky është një nga gabimet më të shpeshta që bëjnë njerëzit gjatë fotografimit. Koha më e mirë për të fotografuar makinën tuaj është herët në mëngjes pak para se të lindë dielli ose pak pas përëndimit të diellit, ndriqimi I dobët I diellit e bën makinën të duket më mirë.

 

4. Fotografi gjatë lëvizjes

Një mënyre e lehtë për ta bërë fotografi tërheqëse është që ta kapni makinën në lëvizje duke e fotografuar nga një makinë tjetër, mirëpo duhet të jeni të kujdesshëm gjatë bërjes së kësaj.

 

5. Bëj foto brenda makinës

Interiori është I rëndësishëm në përvojen e vozitjes, prandaj duhet të beni foto që e bëjne makinën të duket sa më e rehatshme. Gjithashtu fotot nga brenda me një pamje të mirë nga dritarët e bëjnë makinën të duket bukur.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione