We make IT happen...

FAMA TECH eshte kompani e cila operon ne fushen e IT & Elektronikes. E krijuar mbi bazen e sherbimit cilesor dhe cmimeve konkuruese, vijme prane jush duke ju ofruar nje game te gjere produktesh. Shfaqni Më Shumë
FAMA TECH eshte kompani e cila operon ne fushen e IT & Elektronikes. E krijuar mbi bazen e sherbimit cilesor dhe cmimeve konkuruese, vijme prane jush duke ju ofruar nje game te gjere produktesh.

Sektori i servisit ju siguron zgjidhjen e problemeve te pajisjeve elektronike dhe informatike duke ju ofruar garanci per cdo riparim hardware dhe software. Cdo pajisje e besuar prane nesh gjen zgjidhjen e duhur ne nje periudhe kohore te shkurter.

Skuadra e asistences dhe ajo e instalimeve vijne prane jush ne kohe reale duke ju ofruar dhe sugjeruar sherbim cilesor ne instalimin e kamerave, sistemeve te alarmit, website design, marketingut etj. Hide More

FAMA TECH, DURRES

Durrës

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-9 nga 9
Në fillim