USLUGA SHPK

Insoired by you

 Usluga Shpk jep ambiente tregetare me qira me sistem aspirim + kondicionim qendror, duke filluar nga 5 euro/m2 – 10 euro/m2. Shfaqni Më Shumë
 Usluga Shpk jep ambiente tregetare me qira me sistem aspirim + kondicionim qendror, duke filluar nga 5 euro/m2 – 10 euro/m2.
Adresa: Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Tirane


1- Siperfaqe 120 m2 kati 0
2- Siperfaqe 327 m2 kati 0
3- Siperfaqe 400 m2 kati 1
4- Siperfaqe 556 m2 kati 1
5- Siperfaqe 461 m2 kati 2
6- Siperfaqe 500 m2 kati 2
7- Siperfaqe 250 m2 kati 11

 Usluga Shpk jep apartamente me qira 1+1 dhe 2+1 te mobiluara dhe kushte komode, duke filluar nga 250 euro/muaj – 500 euro/muaj.
Adresa: Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Tirane Zyra/Showroom deri ne 1,000 m2
Adrese: Autostrada Tirane-Durres km 6-te, TiraneKontakt +355 692080242
info@usluga.al
www.usluga.al

Hide More

rreshit petrela ,kompleksi Usluga

Tiranë

Ads In Store

Të gjitha 1-7 nga 7
Në fillim