Tirana Real Estate

BLI TEK NE!! ZERO KOMISION

INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI.   Shfaqni Më Shumë INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI.

Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitektë dhe juristë, Tirana Real Estate ka shërbime në :

SHITJE, BLERJE, QERA

VLERESIME TE PRONAVE TE PALUAJTESHME

PROJEKTIME, ARKITEKTURE INXHINIERIKE

RIKONSTRUKSIONE NDERTIME

ASISTENCE LIGJORE

Bashkëpunimi me Tirana Real Estate është më i miri, më i shpejti dhe më ekonomiku në treg.
Tirana Real Estate
41.328615397472305 19.819250106811523
Rruga Sami Frasheri, prane selise qendrore LSI, zona Bllok
Tiranë   Tregoni në hartë
30 Korr 17:23 Apartamente , Tiranë

Japim me Qira 1+1 ne Rr. Dervish Hima

500 EUR /muaj

Në fillim