Oazi i Okazioneve

Ju mirepresim, ne shqiperi, kosove, diaspore edhe me tej

-Shitje online   Shfaqni Më Shumë -Shitje online
-Luxury watches and accessories
-Ora origjinale (shesim,blejme)
-Aksesore origjinale (canta syze, portofola, rripa)
-Kontakt viber: +355682041446
-Kontkt telefon; +355682070044

Serioziteti edhe besimi na karakterizon, cdo gje per ju brenda 24 oresh me poste kudo qe ndodheni ne Shqiperi, Kosove, edhe Europe.
Oazi i Okazioneve
Rruga "Reshit Collaku", pas, postes shqiptare
Tiranë
05 Dhj 15:34 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

SEIKO

200 EUR

05 Dhj 15:34 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

GUCCI

300 EUR

05 Dhj 15:33 Makina , Tiranë

MAKINA ME QERA

20 EUR

05 Dhj 15:32 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

DIESEL GOLD

80 EUR

05 Dhj 15:31 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

ALTANUS

400 EUR

11 Tet 08:46 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

SECTOR

250 EUR

11 Sht 11:09 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

KENETH KOLE

100 EUR

11 Sht 11:00 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

SEIKO

150 EUR

11 Sht 10:59 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STILOGRAPH

250 EUR

11 Sht 10:49 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

SECTOR

80 EUR

11 Sht 10:41 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

TISSOT

300 EUR

11 Sht 10:40 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

FOSSIL

100 EUR

11 Sht 10:37 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

HAMILTON

400 EUR

11 Sht 10:35 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

HAMILTON

400 EUR

11 Sht 10:34 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

BREIL

80 EUR

07 Sht 19:28 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

PHILIP WATCH

130 EUR

07 Sht 19:24 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

HUGO BOSS

80 EUR

07 Sht 19:20 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

POLICE

130 EUR

07 Sht 19:19 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

FOSSIL

140 EUR

07 Sht 19:09 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

SECTOR

120 EUR

07 Sht 19:06 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

LOTUS

80 EUR

07 Sht 19:03 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

TX

150 EUR

07 Sht 19:00 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

BULOVA

80 EUR

07 Sht 18:53 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

TISSOT TOUCH

200 EUR

07 Sht 18:50 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

CANDINO

250 EUR

07 Sht 18:45 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

ROMANSON

100 EUR

07 Sht 18:37 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

GUESS

100 EUR

07 Sht 18:33 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

RODANIA

150 EUR

06 Sht 17:09 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

NACAR

70 EUR

06 Sht 16:42 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STUHRLING

170 EUR

06 Sht 16:32 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STUHRLING

170 EUR

06 Sht 16:27 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STUHRLING

170 EUR

06 Sht 16:23 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STUHRLING

170 EUR

06 Sht 16:20 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

NAUTICA

100 EUR

06 Sht 16:17 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

CORTEBERT

100 EUR

06 Sht 16:15 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

STUHRLING

150 EUR

06 Sht 16:09 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

PAUL PICOT

150 EUR

05 Sht 18:47 Aksesorë dhe Orë Për meshkuj , Tiranë

Fossil

130 EUR

Në fillim