Fier | Biznes dhe punë | Makina dhe Inventarë

02 Korr 23:09 ,

Rrahese vezesh

110 000 LEK

08 Maj 09:37 ,

Paketues Gjalpi

12 000 EUR

23 Dhj 19:26 ,

fabrik vaji

7 000 000 LEK

Në fillim