Pyetje rreth pagesës

Kontaktoni Qendrën për Përkujdesjen ndaj Konsumatorëve nëse nuk mund t‘i gjeni përgjigjet e pyetjeve tuaja më poshtë:

Mundësi shtesë për njoftim

Njoftuesit mund të shtojnë mundësi shtesë për ta bërë njoftimin e tyre më të dallueshme.

 • Galeria – Njoftimi juaj shfaqet në pjesën e Galerisë që ndodhet në anën e djathtë të faqeve të kërkimit. Galeria shfaq 3 njoftime njëkohësisht, duke i radhitur në mënyrë të rastësishme njoftimet që janë të lidhura me kriteret e kërkimit. Çmimi: 400 Lek + 20% TVSH.
 • Logoja e Kompanisë – Logoja e kompanisë tuaj shfaqet në anën e djathtë në hapësirën e njoftimit në faqet e kërkimit. Kjo mundësi është në dispozicion vetëm për kompani. Çmimi: 200 Lek + 20% TVSH.
 • Etiketimi Special – Njoftimi juaj vihet në pah me një sfond të verdhë në faqet e kërkimit e cila bën atë të qëndrojë jashtë nga konkurrenca. Çmimi: 200 Lek + 20% TVSH.
 • Pozicionimi në Krye – Njoftimi juaj shfaqet në mesin e njoftimeve kryesore që janë të lidhura me rezulatet e kërkimit. Pesë njoftimet e zgjedhura në mënyrë të rastësishme që janë të lidhura me kriteret e kërkimit shfaqen në pozitat kryesore të secilës faqe. Çmimi: 600 Lek + 20% TVSH.
 • Ripërtëritja Automatike – Njoftimi juaj ripërtërihet automatikisht çdo 3 ditë (6 herë) gjatë një periudhe prej 18 ditësh. Çmimi: 400 Lek + 20% TVSH.
 • Merr SMS Lajmërime – Më nuk do të ketë nevoj të kontrolloni e-mail adresën tuaj gjatë gjithë kohës për marrjen e një mesazhi të ri. Merrni mesazhet tuaja përmes SMS. SMS Lajmërimet do të dërgohen vetëm për përgjigje të reja. Çmimi: 250 Lek + 20% TVSH për dy javë.
 • Njoftimi Ekskluziv (Njoftuesit Privat): Galeria + Etiketimi Special + Ripërtëritja Automatike + Pozicionimi në Krye + SMS Lajmërime. Çmimi: 1480 Lek + 20% TVSH.
 • Njoftimi Ekskluziv (Kompanitë): Galeria + Logoja e Kompanisë + Etiketimi Special + Ripërtëritja Automatike + Pozicionimi në Krye + SMS Lajmërime. Çmimi: 1640 Lek + 20% TVSH.

Metodat e pagesës

Pagesa mund të kryhet me kartë ose me transaksion bankar.

Procedura për kryerjen e pagesës përmes kredit kartelës:

Kur ju dëshironi të paguani përmes kredit kartelës, nga ju kërkohet të plotësoni numrin e kartelës , datën e skadimit dhe numrin CVC2/CVV2 (3 shifrat e fundit në anën e pasme të kartelës). Siguria në lidhje me transaksionet e kredit kartelës në MerrJep menaxhohet nga sistemi Raiffeisen Banka i cili përdor versionin e fundit të teknologjisë për mbrojtje SSL.

Pagesat mund të kryhen me kartela të llojit MasterCard ose Visa të cilat lejojnë pagesat online.

Me realizimin e pagesës, detajet e kartës suaj të pagesës ruhen automatikisht në llogarinë tuaj të MerrJep. MerrJep nuk ka informata dhe as nuk ka qasje në detajet e kartës suaj të pagesës. Detajet e kartës së pagesës ruhen në mënyrë të sigurt nga sistemi bankar, sipas standardeve më të larta të sigurisë. Nëse dëshironi të hiqni kartën tuaj nga llogaria juaj e MerrJep, ju lutemi klikoni në "Mënyrat e Pagesës" dhe zgjidhni opsionin "Hiq Kartën".

Duke aktivizuar shërbimin për riaktivizim automatik të opsioneve shtesë, shërbimi aktivizohet automatikisht dhe përsëritet pas skadimit të periudhës së caktuar, derisa ta anuloni atë. Pagesa bëhet nga karta juaj e ruajtur. Nëse nuk keni një kartë të ruajtur, pagesa do të bëhet nga bilanci i llogarisë suaj.

Pyetje të tjera rreth pagesës

Pyetje rreth pagesave biznesore

Të gjithë përdoruesit e faqes që përdorin platformën MerrJep.al për qëllime fitim-prurëse, duhet të paguajnë për përdorimin e shërbimeve që platforma jonë ofron. MerrJep ju jep mundësinë të përdorni Platformën 1 (një) muaj falas nga data e parë e regjistrimit të llogarisë në MerrJep.al. MerrJep.al mund të vendos të zavendsoj llogarine e regjistruar në vendin e duhur, sipas rregullave të tyre. Pas përfundimit të periudhës një muaj, çmimet për përdorim të faqes janë:

 • 29000 Lek për abonim 6 mujor + 20% TVSH
 • 52180 Lek për abonim vjetor + 20% TVSH

Çfarë përfitoni Ju?

 • Nën-domain në MerrJep.al Ju do të përfitoni një nën-domain ku ju mund të shtoni produktet që shisni dhe shërbimet që ofroni lehtësisht vetëm duke plotësuar formën për regjistrimin e shpalljeve.
 • Softuer të Gatshëm Softuer të gatshëm për regjistrimin e produkteve që shisni dhe shërbimeve që ofroni.
 • Promocion dhe Shikueshmëri Produktet dhe serviset tuaja do të shfaqen te më shumë se 70 000 përdorues aktiv në ditë.
 • Kujdes ndaj Konsumatorit Ekipi ynë i specializuar është i gatshëm t’ju ndihmojë dhe udhëzoj në çdo kohë për përdorimin e shërbimeve tona.
 • Optimizim SEO për biznesin tuaj Produktet tuaja do të jenë më të dukshme në motorrin e kërkimit në Google.

Kompensimi

MerrJep rimburson shpenzimet e njoftimit vetëm në rast të ndonjë gabimi teknik ose manipulimi të shkaktuar nga ndonjë palë e tretë. Nuk është e mundshme të bëhet ndonjë rimbursim në raste të tjera. Nëse njoftimi juaj shkel Rregullat e Njoftimit të MerrJep, ju do t'ju lejohet të ndryshoni dhe ridërgoni atë falas. MerrJep mbanë të drejtën për të vendosur nëse një njoftim shkel rregullat.

MerrJep nuk bën kompensimin e ndonjë dëmi financiar të shkaktuar tek shitësit ose blerësit si rezultati njoftimit të tyre në MerrJep.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione