Njoftimet e shitësve privat

Çdo ditë në MerrJep publikohen me qindra njoftime të reja. Duke regjistruar njoftime në MerrJep, ju tërhiqni mijëra blerës potencial çdo javë!
Të gjitha njoftimet që pranohen rishikohen me kujdes në mënyrë që të mirëmbahet cilësia e lartë e faqes sonë. Rishikimi bëhet në përputhje me Rregullat e MerrJep. Çdo njoftim mbetet i publikuar për 3 muaj. Çmimi ndryshon dhe mvaret nga kategoria të cilës i përket njoftimi.

Ripërtëritni dhe ndryshoni

Njoftimi i ripërtërirë shfaqet përsëri në krye të listës dhe mbetet i publikuar për 3 muaj. Përfshihen edhe ndryshimet e njoftimit. Çmimi për ripërtërirjen e njoftimit tuaj është 70 Lek + 20% TVSH.

Galeria

Shfaqni njoftimin tuaj në galeri ku do të mund ta shohin më shumë njerëz. Galeria shfaqet qindra herë çdo ditë.

Fshirja

Fshirja e njoftimit është mjaft e lehtë dhe e thjeshtë. Vetëm klikoni në “Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj” në njoftim dhe ndiqni udhëzimet. Kur ju fshini një njoftim, nevojiten disa minuta derisa njoftimi juaj të fshihet nga lista.

Fotografitë dhe videot

Njoftimet që kanë shumë fotografi dhe video tërheqin me shumë vizitorë. Ngarkoni shpejtë dhe lehtë videot e juaja nga kamera ose nga telefoni mobil.

Njoftimet për kompani

Kompanitë mund të regjistrojnë njoftime në MerrJep dhe gjithashtu mund të hapin një dyqan online.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione