Postoni njoftime FALAS

Të publikoni njoftime në MerrJep.al është falas. Pasi të plotësoni fushat e kërkuara dhe të kontrolloni njoftimin, duhet të shkruani fjalëkalimin dhe më pas duke klikuar "Publiko Njoftimin", ju do të merni informacionin e nevojshëm për të bërë pagesën. Pagesa mund të bëhet duke përdorur kartën ( Visa dhe MasterCard) ose me transaksion bankar. Më pas njoftimi do të shqyrtohet sipas rregullat e MerrJep dhe do të jetë aktive për 3 muaj pasi të aprovohet.  
Person fizik Kompani

Shtoni prefiksin kur shkruani numrin e telefonit fiks

Mos shfaqni numrin e telefonit në njoftim
LEKEUR

Regjistroni dyqanin Këtu

Dosja (fajlli) nuk është ne formatin e videos Fotografia juaj nuk është një figurë e formatit jpg, gif ose bmp.<br /> Ndryshoni formatin e figurës dhe pastaj provoni përsëri. <br />Nëse përsëri nuk funksinon ju mund ta dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve. Fotografija juaj është shumë e madhe. Zvogëloni madhësinë dhe provoni përseri. Dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve nëse përsëri nuk funksinon. Ka ndodhur një gabim i panjohur Fotografija e zgjedhur ka dimensione të gabuara

Ju mund të zgjidhni fotografinë kryesore për njoftimin tuaj duke klikuar mbi atë fotografi që dëshironi.

Dosja (fajlli) nuk është ne formatin e videos Fotografia juaj nuk është një figurë e formatit jpg, gif ose bmp.<br /> Ndryshoni formatin e figurës dhe pastaj provoni përsëri. <br />Nëse përsëri nuk funksinon ju mund ta dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve. Video fajlli juaj është shumë i madh. Madhësia maksimale që lejohet është 50 MB. Ka ndodhur një gabim i panjohur Fotografija e zgjedhur ka dimensione të gabuara
Po, unë miratoj menagjimin e të dhënave personale të MerrJep. Të dhënat e shënuara do të mblidhen dhe procesohen vetëm për qëllimet e lartpërmendura.
Po, unë pajtohem me qëllimin dhe kushtet të MerrJep.al. Politikat e privatësisë në faqen e MerrJep.al.
Unë pajtohem që të pranoj këshilla personale, oferta dhe lajme në emailin tim.
Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione