Si te krijoni llogari ne MerrJep.al

Si të krijoni llogari në Merrep.al

Dëshironi të filloni të shisni onlineMerrjep.al por nuk keni njohuri se si të krijoni njoftime dhe të hapni llogarinë tuaj apo ta regjistroni shitoren tuaj online.

Krijimi i llogarisë në MerrJep.al është falas, ju mund të krijoni llogari si

-        Reklamues privatë apo

-        Krijoni shitore

Si të krijoni llogari në Merrjep.al

Ju mund të filloni me krijimin e llogarisë lehtësisht duke klikuar së pari në butonin “Postoni Njoftime FALAS!” dhe pastaj ju shfaqet opsioni për të krijuar llogari.

Krijoni njoftim

 

 

 

 

Pasi të klikoni në butonin “Postoni njoftime FALAS!” do të ju hapet një dritare e re në të cilën do të ju kërkohet të krijoni llogari apo të vazhdoni me krijimin e njoftimit pa krijuar llogari.

Krijoni llogari

 

Nëse keni hapur një llogari në Merrjep.al më heret atëhere nëpërmjet opsionit kyçuni ju mund të hyni menjeherë në llogarinë që e keni krijuar më herët.

Me opsionin tjetër “Vetëm regjistroni noftimin” ju mund të vazhdoni me krijimin e njoftimit pa krijuar llogari me ç’rast ju nuk do të keni mundësi të shihni statistikat për njoftimin tuaj.

Ndërsa me opsionin “Krijoni Llogari” do të ju paraqiteen hapat tjerë për krijimin e llogarisë në MerrJep.al Pastaj do të zgjedhni opsionet tjera.

 

 

 

 

 

 

 

 

Si të krijoni llogari për reklamues privatë

Siç e cekëm më lartë ju mund të zgjedhni në mes të dy opsioneve për krijimin e llogarisë tuaj: si reklamues privatë apo të krijoni Shitore.

Reklamues Private

 

Kjo është faqja që ju do të shihni pasi të klikoni opsionin “Krijoni Llogari”.

Nëse klikoni opsionin si Reklamues Privatë pastaj do të mund ta plotësoni formularin me informatat e nevojshme për të krijuar llogari të këtij lloji. Ky është formulary që ju duhet ta plotësoni:

Llogari private

 

 

 

 

 

 

 

- Emri

Plotësimi I kësaj fushe është e domosdoshme, pasi ky është emri I llogarisë tuaj dhe emrat jo valid e bëjnë llogainë të duket më pak e besueshme dhe kjo bën që më pak njerëz të blejnë nga ju.

 

- E-maili

E-mail është I domosdoshëm pasi që shumica e të interesuarve do të zgjedhin të ju kontaktojnë nëpërmjet emailës tuaj për të blerë produktin apo shrbimin tuaj si dhe linku I njoftimit tuaj do të ju vijë në email.

 

- Telefoni

SIgurisht që numri I telefonit tuaj duhet të jetë valid nëse dëshironi që produktin tuaj ta shisni më shpejtë pasi që shumica e të interesuarve preferojnë të ju kontaktojnë në numrin e telefoni që të marrin më shumë informata rreth produktit tuaj. Pasi që ju mund të merrni shumë telefonata nga të interesuarit ju duhet të regjistroni këta numra: Viber, Whatsapp, Skype

 

- Adresa, Kodi postar dhe Komuna

 

Kjo është po ashtu një fushë e rëndësishme për ta plotësuar pasi që kur ju postoni një njoftim në adresën apo komunën përkatëse vizitorët që janë duke shikuar njoftime në atë komunë do të shohin edhe njoftimin tuaj.

 

- Fjalkalimi

Për ta siguruar mirë llogarinë tuaj ju duhet të shkruani një fjalkalim të sigurtë  që e dini vetëm ju. Ju nuk duhet ta harroni këtë fjalkalimë pasi do ta pëdrdorni çdoherë kur dëshironi të hyni në llogarinë tuaj.

Pasi ti keni plotësuar këto fusha klikoni në butonin “Krijoni LLogari” dhe  pasi të keni klikuar këtu do të ju shfaqet mesazhi se llogaria juaj është gati dhe se në email adresën tuaj është dërguar linku për aktivizim të llogarisë tuaj.

- Kyçuni

Tani mund të kyçeni në email adresën tuaj së pari duhet të klikoni linkun që ju është dërguar në email për ta aktivizuar llogarinë. Nëse nuk mund ta gjeni emailen kërkoni në folderin SPAM apo JUNK.

Ju gjithashtu mund të klikoni këtu dhe të shënoni emailen dhe fjalkalimin që e keni regjistruar dhe të hyni në llogarinë tuaj.


 

 

Si të hapim llogarinë “Dyqani”

Hapja e llogarsë Dyqani bëhet duke klikuar në fillim opsionin “Dyqani”. Apo duke klikuar këtu.

Pasi të keni klikuar këtë opsion do të ju shfaqet formulari që duhet ta plotësoni me ijnformatat përkatëse për të krijuar dyqan.

Si të krijoni llogari në Merrep.al

 

Plotësimi I formularit për llogarinë Dyqani

Emri I Kompanisë

Telefoni

Viber

Skype

Whatsapp

Informatat rreth kompanisë tuaj si emri, emaili, telefoni dhe platformat tjera janë të domosdoshme dhe duhet të jenë të listuara në informacionet e kompanisë tuaj.

Pastaj ju duhet të plotësoni fushën për Sllogan Kategori dhe Përshkrim. Tek sllogani ju duhet të shënoni slloganin apo moton që ka kompania juaj pas kësaj ju duhet të zgjidhni kategorinë në të cilën bën pjesë biznesi juaj si dhe të bëni një përshkrim të shkurtër rreth kompanisë dhe aktivitetit tuaj.

 

Logoja dhe fotoja fillestare

Në këtë hapësirë ju duhet të ngarkoni logon e komoanisë tuaj. Pra logon që e përdorni për të prezentuar biznesin tuaj. Ndërsa tek fotoja fillestare ju mund ta përdorni foton e objektit të kompanisë tuaj.

 

Adresa dhe kodi postar

Këtu ju mund ta shënoni adresën e saktë së ku gjendet kompania juaj. Pasi që mund të ketë klient që dëshiron të ju vizitojë fizikisht është mirë që të përfshini këtë informacion

Linku Komuna dhe Fjalkalimi

Tek linku ju mund të vendosni linqe që dërgojnë në platforma tjera ku është I regjistruar biznesi juaj p.sh në rrjete sociale, pastaj shënoni komunën se ku gjendet kompania juaj. Pas kësaj caktoni një fjalkalim të sigurt dhe të kuptueshëm të cilin mund ta mbani mend.

Pasi ti plotësoni këto të dhëna ju duhet të klikoni butonin “Regjistrohuni”. Pastaj do të ju hapet një dritare e re që ju informon se llogaria juaj është hapur dhe se atë mund ta aktivizoni në linkun që ju dërgohet në email.

Gjeni emailen e cila përmban linkun për aktivizim dhe nga ai link ju mund të kyçeni në llogarinë tuaj.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione