Si te gjeni produktin ideal per ta shitur online

Si të gjeni produktin ideal për të shitur online

Dëshironi të filloni të shitni online por nuk dini se çfarë produkte të shitni?

Kjo mund të jetë pak stresuese për ju, pasi që ju dëshironi të fitoni para me iden e parë që ju vie ndërmend dhe sigurisht të mos dështoni e për këtë ju nevojiten të dhëna se çfarë shitet më shumë online. Zgjedhja e produktit të duhur për të shitur është më e rëndsishmja dhe do të ndikojë në vendimet tjera kur krijoni shitoren tuaj online.

 

Gjetia e produkteve të duhura

Pavarësisht nga industria që jeni, janë dy lloje të produkteve: të përgjithshme dhe produkte për një fushë të caktuar. Produktet e përgjithshme janë produkte apo shërbime fizike apo digjitale për të cilat kanë nevojë të gjithë këto e përbëjn pjesën më të madhe të produkteve online. Pra produkte si veshje, mobilje etj.

Ndërsa produktet për një fushë të caktuar janë produkte që I nevojiten vetëm disa njerëzve, janë produkte më unike për shembull qafore me rruaza ose ngjyrë për lyerjen e mjekrës, pra produkte që vetëm disa njerëz kanë nevojë për ta.

Sidoqoftë shumë zotërues të shitoreve online shesin një kombinim të këtyre produkteve.

 

1. Gjeni një produktë për të cilin jeni pasionantë

Fillimi I një biznesi online do të thotë që do të ju marrë disa orë punë dhe nëse ju nuk jeni të pasionuar me këtë punë apo me produktin që shitni do të jetë e vështirë për ju. Kur keni një produkt për të cilin jeni pasionantë ju do të punoni me më shumë motiv dhe ju I kuptoni më mirë ata që I nevojitet produkti juaj.

 

2. Identifikoni ose krijoni produkte që zgjedhin një problem

Nevoja është nëna e zbulimeve! Mundësit janë kudo duke përfshirë përmirësimin e një produkti apo gjetia e një produkti shumë të kërkuar që nuk është zbuluar nga konkurentët tuaj.

 

3. Shikoni trendet

Gjetia e një marketi në rritje para se të bëhet shumë e famshme është ideale.

Për ta bërë këtë është e rëndësishme që të qëndroni të përditësuar në produktet që janë në trend dhe pastaj të filloni ti shitni atë produkt online para se të bëhet shumë I popullarizuar.

 

Filloni të shisni online

Filloni sot të shisni online produktet që nuk ju nevojiten juve, diçka që ju nuk ju duhet mund të jetë ideale për shumë njerëz. Gjeni produktin që dëshironi ta shisni, krijoni njoftime dhe fitoni para nga produkte që nuk ju duhen.

 

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione