Punet me te mira nga shtepia

Punët më të mira nga shtëpia

 

Të zgjohesh në mëngjes dhe ta pishë kafen në qetësi pa pasur nevoj të ngutesh për tu bëre gati që të dalësh nga shtëpia, të paguhesh duke punuar në rehatinë e shtëpise tënde tanimë është bëre normale dhe ka qindra kompani që janë duke e ofruar një. Të jesh në zyre nuk është e nevojshme kur ju mund të dërgoni email, të bisedoni, dhe të ndjekni konferenca live kudo në botë.

Me internet të shpejt dhe me mundësine e komunikimit me video shumë punë nuk kërkojnë që të jesh në kompani fizikisht Të punosh nga shtëpia është më pak stresuese dhe je më produktiv.

Në ketë botë digjitale në rritje, nuk ka qenë kurrë një kohë më e mire për të punuar nga shtëpia, por cilat janë punët më të mira nga shtëpia.

 

1. Asistent virtual

Pasi ka kaq shumë biznese që operojnë online sigurisht që shumë nga ta kanë nevojë për dikë që do ti ndihmojë të qëndrojnë të organizuar dhe të përfundojnë punët administrative. Kjo punë mund të përfshijë komunikimin me klientë me anë të emailave, krijimin dhe distribuimin e dokumenteve që lidhen me biznesin përkatës, krijimi I përmbajtjeve të ndryshme etj.

 

2. Menaxher I rrjeteve sociale

Pasi bizneset e kanë parë potencialin e rrjeteve sociale janë vazhdimisht në kërkim të dikujt që do të ju ngris prezencën në rrjetet sociale me anë të krijimit të përmbajtjeve të duhura dhe krijimin e planit të marketingut digjital.

Gati çdo biznes e punëson dikë që merret me menaxhimin e rrjeteve sociale, në mënyre që kontaktojnë me klientët e tyre shpejt dhe në mënyre profesionale.

 

3. Autor I pavarur

Më shumë se kurrë autorët I janë nevojitur një biznesi për të shkruar artikuj të ndryshëm, krijimin e përmbajtjeve, dhe të vijnë me ideja kreative që do të mbushin webfaqen e tyre.

Përvoja në të shkruarit e përmbajtjev të ndryshme është e dobishme por ajo që keni nevojë më shumë është ambicje dhe aftësi për të gjetur këndvështrime të ndryshmë në ngjarje të ndryshme ditore.

 

4. Transkriptim

Ajo çfarë përfshinë kjo punë është që të dëgjoni një video me zë dhe të shkruani atë që dëgjoni. Kompanitë zakonisht punësojnë transkriptionist me pak përvojë kështu që në disa konkurse mund të shihni që gjithçka që ju nevojitet është një laptop dhe lidhje me internet.

Punët e transkriptimit varen, mund të kërkohet të transkriptosh një ligjeratë të kolegjit ose receta mjekësore etj.

 

5. Testues I webfaqeve

Shumë kompani paguajnë që diksuh të ia kontrollojë webfaqen për tu siguruar që webfaqja e tyre është në rregull dhe e lehtë për tu përdorur nga shfrytëzuesit. Zakonisht nuk merr shumë kohë për të testuar një webfaqe mirëpo mund të kërkohet më shumë përvoje në testimin e webfaqeve.

 

6. Shërbim për klient

Kompanitë e ndryshme janë në kërkim të puntorëve me aftësi të shkelqyeshme komunikative dhe aftësi solide me kompjuter për ti ndihmuar konsumatorët në ndonjë problem që ata kanë me produktin ose shërbimin përkatës. Ju mund të gjeni këtë lloj pune part-time ose full-time përderisa zakonisht kërkohet që të jesh në punë 4 orë bllok

 

Menjanoni shpalljet e rrjeshme!

Edhe pse ka shumë kompani që bëjne njoftime për punë nga shtëpie sigurohuni që ato njoftime janë të vërteta.

Kontrolloni nëse njoftimi I ka këta indikatorë që tregojnë se shpallja është e vërtetë:

· Punesuesi është nga një kompani e ngritur

· Njoftimi përfshin emrin e kompanisë

· Personeli I burimeve njerëzore janë të gatshëm për pyetje

· Është një process I aplikimit dhe I intervistës jo thjesht një ofertë me email.

 

 

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione