Redis Printing

Your print supply

Redi’s u krijua në qershor 2008 në Tiranë nga Redi Sejamini. Redi’s është kompania që solli në tregun shqiptar për herë të parë, në mënyrë përfaqësuese, prodhuesit më të mëdhenj botërorë të produkteve apo shërbimeve në industrinë e prodhimit të reklamave dhe printimit digital. Shfaqni Më Shumë
Redi’s u krijua në qershor 2008 në Tiranë nga Redi Sejamini. Redi’s është kompania që solli në tregun shqiptar për herë të parë, në mënyrë përfaqësuese, prodhuesit më të mëdhenj botërorë të produkteve apo shërbimeve në industrinë e prodhimit të reklamave dhe printimit digital.


Hide More

Autostrada Tirane - Durres Rrethrrotullimi Vore Tirane, Shqiperi

Tiranë

Ads In Store

Të gjitha 1-8 nga 8
Në fillim