Kyçuni në llogarinë tuaj

Duke u ngarkuar...
Shikoni dhe regjistroni
Ju mund të krijoni risi dhe të regjistroni njoftime interesante.
Statistikë
Shikoni se sa herë është vizituar njoftimi juaj.
Menaxhoni njoftimet
Rinovoni, shtoni fotografi,ndryshoni tekstin etj.
Dyqan
Hap dyqan në MerrJep.al me të gjitha njoftimet e përgjithshme të juaja.
Statistikë
Shikoni se sa herë është vizituar njoftimi juaj.
Zmadhoni vizitat e faqes tuaj.
Të gjitha njoftimet tuaja do të kenë link aktiv nga faqja.
Menaxho me hapsirat reklamuese
Krijoni baner kampanja lokale, dhe tërhiq konsumatorë duke shitur prodhime për të ciliët ata janë të interesuar.
Krijoni llogari
Në fillim