FUTURE HOME

Future Home, kompani Real Estate ne treg prej vitesh, punon me seriozitet dhe perkushtim. Agjentet tane jane te kualifikuar per tregun vendas, tek ne mund te gjeni informacion te plote rreth pasurive te patundshme legjilacionit dhe ndjekien hap pas h   Shfaqni Më Shumë Future Home, kompani Real Estate ne treg prej vitesh, punon me seriozitet dhe perkushtim. Agjentet tane jane te kualifikuar per tregun vendas, tek ne mund te gjeni informacion te plote rreth pasurive te patundshme legjilacionit dhe ndjekien hap pas hapi te cdo transaksioni. Tek ne do gjeni Profesionalizem , sinqeritet dhe passion per punen. Per ne klienenti eshte mbret dhe nga Futurehome ka mar gjithmon me te miren! Stafi i siguron bleresve dhe shitesve te interesuarve per investime prona te patundshme ne tregun shqiptar, plostsojm dhe i gjendemi klientit per cdo kerkes qe disponon ! Kete sukses na i mundeson stafi dinjitoz dhe passioni per te realizuar cdo deshir te klienteve. Futurehome disponon prona ne gjithe tiranen dhe mbare shqiprin! Tek ne do gjeni konsulenc reth investimeve ne tregun shqiptare, ku do ju ndihmojn te jeni te sukseshem ne investimer tuja ! Bashkohu me Future Home dhe do gjesh pronen qe ke enderruar gjithmon !
Rruga Teodor Keko
Tiranë
15 Mar 15:33 Apartamente , Tiranë

Apartamente 2+1 Bllok

260 000 EUR

15 Mar 15:33 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Bllok

285 000 EUR

15 Mar 15:33 Apartamente , Tiranë

Apartamente 2+1 Bllok

300 000 EUR

15 Mar 15:30 Vila , Tiranë

Vile Pazari i Ri

3 000 EUR

15 Mar 15:30 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Ambjent Te Dogana

3 750 EUR /muaj

15 Mar 15:30 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Yzberisht

51 000 EUR

15 Mar 15:30 Apartamente , Tiranë

Apartamente 3+1 Unaza E Re

105 000 EUR

15 Mar 15:30 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

450 EUR /muaj

15 Mar 15:30 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Ambjent Unaza E Re

3 000 EUR /muaj

15 Mar 15:30 Vila , Tiranë

Vilë Kodra E Diellit

390 000 EUR

15 Mar 15:29 Vila , Tiranë

Vilë Rolling Hills

760 000 EUR

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Yzberisht

70 000 EUR

15 Mar 15:26 Vila , Tiranë

Vilë Rolling Hills

2 500 EUR /muaj

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Kopshti Botanik

150 000 EUR

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartamente Unaza E Re

38 000 EUR

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza E Re

65 000 EUR

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

72 000 EUR

15 Mar 15:26 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

45 000 EUR

15 Mar 15:25 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Green City

72 000 EUR

15 Mar 15:25 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza E Re

130 000 EUR

15 Mar 15:24 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Kopshti Botanik

88 000 EUR

15 Mar 15:24 Tokë/Fusha dhe farma , Tiranë

Toke perballe TEG

585 000 EUR

15 Mar 15:24 Vila , Tiranë

Vile te Vilat Gjermane

1 700 EUR /muaj

15 Mar 15:24 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Rruga Sami Frasheri

135 000 EUR

15 Mar 15:23 Vila , Tiranë

Vile Long Hill Rezidence

15 Mar 15:23 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza E Re

72 000 EUR

15 Mar 15:23 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza E Re

66 000 EUR

15 Mar 15:23 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Ambjent Don Bosko

8 000 EUR /muaj

15 Mar 15:23 Tokë/Fusha dhe farma , Tiranë

Toke Ne Durres

35 000 EUR

15 Mar 15:23 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza E Re

58 000 EUR

15 Mar 15:21 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Rruga E Kavajes

115 000 EUR

15 Mar 15:20 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Ambjent Laprake

1 950 EUR /muaj

15 Mar 15:19 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

63 000 EUR

Në fillim