AUTO 4 ALBANIA *PJESË KËMBIMI TË PËRDORURA*

CILËSIA ËSHTË ÇELËSI I SUKSESIT

Auto 4 ALBANIA, pika më e madhe për pjesë këmbimi të përdorura ne Durrës, me eksperiencë shumë vjecare ,ofron per ju vetëm pjesë këmbimi importi me shumicë dhe pakicë për markat më te njohura të makinave: Gjermane,Franceze,Italiane,Japoneze,Koreane etj,   Shfaqni Më Shumë Auto 4 ALBANIA, pika më e madhe për pjesë këmbimi të përdorura ne Durrës, me eksperiencë shumë vjecare ,ofron per ju vetëm pjesë këmbimi importi me shumicë dhe pakicë për markat më te njohura të makinave: Gjermane,Franceze,Italiane,Japoneze,Koreane etj,
Pjesët e tregëtuara importohen nga vendet e BE (ANGLI,ITALI etj ) pas një përzgjedhje të kujdesëshme.
Ne punojmë për te sjell tek ju vetem pjese cilesore,sepse per Auto 4 cilesia eshte çelesi i suksesit.
Nr kontakti:
Cel:+ 069 47 55 781
Cel:+ 069 89 00 312
Adresa:Rruga ''Vellazerimi''Unaza e re "Ish Keneta"Durres
email:pjesauto4@gmail.com

Ju mirepresim!
AUTO 4 ALBANIA *PJESË KËMBIMI TË PËRDORURA*
Rruga ''Vellazerimi''Unaza e re "Ish Keneta prane karburant Gega Oil"Durrës
Durrës
Në fillim