RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN

RUSI EN-DEN shpk është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë RUSI EN-DEN është cilësia maksimale. Aktivite Shfaqni Më Shumë
RUSI EN-DEN shpk është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë RUSI EN-DEN është cilësia maksimale. Aktiviteti ynë ka nisur në fillim të viteve xxxx dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë .Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. RUSI EN-DEN vlerëson kërkesat dhe mendimet e klineteve dhe kenaqja e tyre është prioriteti ynë.Tashmë jemi pranë jush në kohë reale , ne çdo qytet të Shqiperisë dhe me gjërë. Hide More

L17 Rruga Vellazerimi Durres, Albania

Durrës

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-10 nga 10
Në fillim