Shtepi kit me Dru Kedër

Njoftimi i kompanisë Shitet nga: PICAKU 2015 sh.p.k 12 Dhj 12:48 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Leaflet
PICAKU 2015 sh.p.k
Abazhoure Toke per sallon. 15 000 LEK
Kredence prej druri të  Arrës. 550 EUR
krevat bronzi 350 EUR
Set Filxhane per çaj. 5 800 LEK
From
Store
Numri i dhomave
Sipërfaqe
Numri i kateve
Ngrohje
Komuna
Tiranë

Informazion per Drurin e Kedërit:
Eshte një dru me rrëshirë aromatike.
Per rrjedhoje edhe trungjet masive e të fuqishëm jane aromatike pas prerjes.
Ata rriten ne Siberine Boreale te Rusise dhe jane shume të shtrenjtë.
"Jo cdokush mund ta perballoje koston e kesaj shtepie".
Druri me nje tharrje natyrale arrin nje fortesi dhe jetegjatesi minimale 100 vjecare.
Aroma e tije largon mizat dhe krimbat e drurit.

Per te gjithe klientet e interesuar per te pasur nje shtepi prej Drurit te Kederit me trungje duhet te paraqiten prane dyqanit tone per te bere nje preventiv.

1). Ne disponojme materiale vizive te ndertimeve te bera nga Kompania me te cilen bashkepunojme.

2). Pasi te zgjidhni nje model Viziv ose te paraqisni nje ide te sakte sesi duhet te jete objekti qe doni te ndertoni ne dergojme te dhenat zyres se Arkitektit dhe Dizanjerit te kompanise per te bere nje projekt me skice dhe ne 3 dimensional sesi do jete shtepia juaj.
* Kostoja e gjithe ketije procesi eshte parapagim dhe kushton 10 € METRI KATROR euro ( Kjo kosto kthehet mbrapsht ne momentin kur behet porosia juaj per materialin kit te gatshem per montim.

3). Pasi behet projekti dhe skicimi digjital dhe vizual ne 3D, Firma prodhuese na jep koston egzakte te objektit qe jeni te interesuar.

4).Informohuni dhe kerkoni pajisjen me dokumentazionin e plote per ndertimin e objektit tuaj prane komunave ose bashkive ku do behet ndertimi.

*Ne jemi BROKER te Firmes e cila Prodhon keto shtepi / objekte kit te parafabrikuara, nuk merremi me Lejet Ndertimore.

* Klienti duhet te zoteroje Truallin ose Objektin( katin perdhese me solete) ku deshiron qe te beje montimin.

* Siperfaqja e truallit duhet te jete e shtruar me beton dhe te kete te instaluara tubacionin per ujrat e bardha dhe te zeza.

5). Ofertat qe merren nga kompania Prodhuese/Shitese nuk jane te perhereshme, kane nje limit kohor vetem 15 dite pune. (Sugjerojme qe klientet te cileve ju pelqen cmimi te procedojne me blerjen pasi cmimi eshte variabel dhe jo statik. Kjo per arsye se ky dru i cmuar eshte ne varesi te cmimit te bursave boterore).

6). Shtepia/Objekti qe ju do bleni permban kitin e instruktimeve ne Anglisht dhe montimin mund qe ta beni ju vete ne kohen qe keni me te pershtatshme.
* Kiti i ketyre objekteve nuk perfshin: Dyert , Dritaret , Instalimet elektrike dhe hidraulike, Aksesoret e banjove. Mbulesen e Catise.
* Kiti perfshin vetem lenden Drussore te nevojshme per instalimin e shtepise.
PICAKU 2015 sh.p.k
Ne sjellim cilesine e drurit dhe tradites Suedeze ne arredim
Muzaket 9
355676062000
arbnorpicaku@gmail.com
PICAKU 2015 sh.p.k
355686061000
Leaflet
PICAKU 2015 sh.p.k
pikture origjinale. 22 000 LEK
Set Filxhane per çaj. 5 800 LEK
Abazhour Gjerman 12 000 LEK
Set pjatash i ri. Kreditim me 0% 16 500 LEK
Në fillim