Shtepi Druri Suedez Antisizmike

Njoftimi i kompanisë Shitet nga: PICAKU 2015 sh.p.k Dje 17:03 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
From
Store
Numri i dhomave
Adresa
Sipërfaqe
Numri i kateve
Ngrohje
Komuna
Tiranë
Lexoni me vemendje!

Shtepi me dru Suedez.
Antisizmike dhe rezistente ndaj termeteve
"JU" zgjidhni Modelin qe deshironi dhe metrat katror qe mund te paguani.

Ne ju japim permasat e skica te detajuara nga Arkitekti (Kostoja per kete veprim eshte 10 euro metri katror )
*Ky shpenzin ju kthehet mbrapa ne momentin e pare qe beni pagesen per kaparim.

Druri eshte i trajtuar me standarte ISO/CE sipas parametrave te Komunitetit Europian.

Jetegjatesise per drurin Suedez te certifikuara eshte siper 50 viteve.

Cmimi eshte per meter katror dhe fillon sipas skemes se meposhteme.
50 - 90 metra = 350 Euro/Metri.2.
90 -150 metra = 320 Euro/Metri.2.
150 -250 metra = 300 Euro/Metri.2.
250 - 350 metra = 290 Euro/Metri.2.
350 - 1000 metra = 280 Euro / Metri.2.
Spesori(trashesia) fillon:
veshje e brendshme = 1,5 cm.
veshje e jashtme =8.5 cm.
Spesori me permase me te madhe sesa modeli baze paguhet ekstra sipas kerkeses se klienti.
Kushtet.
* Porosia behet vetem prane dyqanit tone ku jepen te dhenat ekzakte.
* Parapagim 85% e shumes se mesiperme.
* Nga momenti qe behet pagesa e kaparit behet porosia.
* Ne momentin qe shtepia ka arritur ne nivelin e fillimit te catise behet likujdimi i shifres prej 15 % te ngelur.
* Montimi zgjat 35-55 dite pune.

* Klienti duhet te zoteroje Truallin ose Objektin( katin perdhese me solete) ku deshiron qe te beje montimin.
* Siperfaqja e truallit duhet te jete e shtruar me beton dhe te kete te instaluara tubacionin per ujrat e bardha dhe te zeza.
* Kompania qe prodhon dhe apalton montimin e shtepise se drurit nuk merr persiper sistemin elektrik dhe hidraulik. Kete e mbulon Klienti.
* Shtepia eshte me izolim( Lesh guri, polisterol, plasto katerma, derrase e jashtme dhe derrase e brendshme.) Catia eshte me flete hekuri(Teneqe e holle industriale).Dyer te jashteme dhe te brendshme dhe Dritaret jane te mbuluara nga firma. Ndarjet e brendshme te mbuluara nga firma.
* Aksesoret shtrimi me pllake dhe arredimi ne banjo nuk mbulohet nga Firma.
* Klienti duhet te interesohet per lejet e zhvillimit dhe shfrytezimit per Shtepite Ekologjike prej Druri prane Bashkise perkatese.
* Klienti duhet te respektoje pikat e mesiperme dhe kontraten ( Klienti duhet te kete gjithe shumen e firmosur ne marreveshje) e njejte qe behet ne momentin qe siglohet prane Kompanise Tone.
* Pagesa Behet me Banke dhe me Fature Tatimore. Mund te behet edhe kesh ne Dore.
#antisizmike #termet #safe #cmim
PICAKU 2015 sh.p.k
Ne sjellim cilesine e drurit dhe tradites Suedeze ne arredim
Muzaket 9
355676062000
arbnorpicaku@gmail.com

Foto te banesave qe jane porositur prane dyqanit.

PICAKU 2015 sh.p.k
355686061000
Leaflet
PICAKU 2015 sh.p.k
Abazhur IKEA 5 000 LEK
Poltrone e re. Oferte 25 000 LEK
Kristaltë te markës Bohemia.Murano etj. -
Pjata Spanjolle Opal-Glass Me shumice. 1 400 LEK
Në fillim