Published: Korr 13 2018 06:53

L recapin kunder renjes se flokut

EUR

Published: Korr 13 06:53
Views: 14
Set L-Recapin
01| L-Recapin Shampo
Një kombinim përbërësish aktivë dermatologjikisht të kontrolluar, që pastrojnë lehtë dhe i mbajnë flokët të butë. Përdorimi sistematik në kombinim me locionin tonik L-Recapin pakëson në mënyrë të ndjeshme rënien e flokëve dhe përmirëson pamjen e tyre.
02| L-Recapin Tonik
L-Recapin Tonik lufton rënien e flokëve* të trashëgueshme. Aplikojeni Tonicum pas larjes së flokëve, mbi
flokët e njomë. Masazhojeni me lëvizje rrethore.
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “TNT”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
14
Buy now

Delivery via “TNT”: from 180 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

0684142497

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information