#Udhetime per #Festat e Nentorit Janine-Meteora ,

Njoftimi i kompanisë. Shitet nga: SOLE TRAVEL 05 Tet 15:30 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Blej këtë objekt sportiv për 800 LEK / muaj
Aplikoni tani >
Çmimi:

50 EUR

Komuna: Tiranë
#Udhetime per #Festat e Nentorit

Janine-Meteora , 28, 30 Nentor, 2 Ditë, €50
– Mostar – Medjugorje, 28, 30 Nentor , 2 dite, €55
– Struge – Oher, 28, 30 Nentor, 2 dite, €39
– Budva-Kotorr-Ulqin, 28, 30 Nentor, 2 dite, €39
– Dubrovnik, 28, 29 Nentor, 3 ditë, €99
– Selanik, 29 Nentor, 3 ditë, €89
– Sarajeve, 29 Nentor , 3 dite, €99
– Beograd, 29 Nentor, 3 ditë, €99
– Sofje, 29 Nentor, 3 dite, €99
– Bregdeti Kroat (parku KRKA), 29 Nentor, 3 dite, €115
– Stamboll, 28 Nentor, 3 Nete, €99
– Bukuresht, 4 dite, 28 Nentor, €149
– Stamboll – Selanik – Sofje, 27 Nentor , 5 dite, 139€
– Vjenë – Budapest – Beograd, 27 Nentor, 5 dite, €199
– Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 27 Nentor, 5 Ditë, €259
– Rome – Venecia, 26 Nentor, 6 dite, 259€
– Barcelone, 24 Nentor, 7 dite, €329
– Pragë, 24 Nentor, 7 Ditë €239
– Paris, 24 Nentor, 7 dite, €349
– Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 24 nentor, 7 Ditë €299
– Krociere ne Ishujt Greke dhe Stamboll, 25 Nentor, 8 Ditë 639€

Janine-Meteora , 28, 30 Nentor, 2 Ditë, €50
– Mostar – Medjugorje, 28, 30 Nentor , 2 dite, €55
– Struge – Oher, 28, 30 Nentor, 2 dite, €39
– Budva-Kotorr-Ulqin, 28, 30 Nentor, 2 dite, €39
– Dubrovnik, 28, 29 Nentor, 3 ditë, €99
– Selanik, 29 Nentor, 3 ditë, €89
– Sarajeve, 29 Nentor , 3 dite, €99
– Beograd, 29 Nentor, 3 ditë, €99
– Sofje, 29 Nentor, 3 dite, €99
– Bregdeti Kroat (parku KRKA), 29 Nentor, 3 dite, €115
– Stamboll, 28 Nentor, 3 Nete, €99
– Bukuresht, 4 dite, 28 Nentor, €149
– Stamboll – Selanik – Sofje, 27 Nentor , 5 dite, 139€
– Vjenë – Budapest – Beograd, 27 Nentor, 5 dite, €199
– Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 27 Nentor, 5 Ditë, €259
– Rome – Venecia, 26 Nentor, 6 dite, 259€
– Barcelone, 24 Nentor, 7 dite, €329
– Pragë, 24 Nentor, 7 Ditë €239
– Paris, 24 Nentor, 7 dite, €349
– Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 24 nentor, 7 Ditë €299
– Krociere ne Ishujt Greke dhe Stamboll, 25 Nentor, 8 Ditë 639€
Nuk ka njoftime të vizituara
Në fillim