KETRI WEB - Back-end developer (Tiranë)

Njoftimi i kompanisë. Kërkohet punë nga: KetriWeb Dje 09:31 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Teknologji informative
Ketri Web, kompani programimi e specializuar në programim custom për web, kërkon një individ të talentuar në pozicionin "Back-end developer".

DETYRAT
- Planifikimi dhe realizimi i projekteve të vogla dhe të mesme bazuar në PHP
- Modifikime në projekte ekzistuese
- Krijimi i skemës së databazës
- Shkrimi i kodit pastër dhe të mirëorganizuar
- Organizimi modular i kodit
- Ndërveprimi me serverin
- Testimi i programeve të krijuara
- Përgatitje dokumentacionesh teknike

NJOHURI TË DOMOSDOSHME TEKNIKE
- PHP
- SQL
- Apache
- Relational database
- Debugging
- Njohuri të përgjithshme kompjuterike

NJOHURI SHTESË
- JavaScript
- HTML
- CSS
- Third-party APIs
- Linux

AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME
- Saktësi në shkrim
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
- Orientim drejt cilësisë
- Mendim analitik

PËRFITIME
- Mundësi zhvillimi profesional
- Trajnime
- Ambient i këndshëm


Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe letër interesi në adresën hr@ketri.al. Titulli i email-it duhet të jetë "Aplikim për Back-end developer".
Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.

--
Website: ketri.al
Linkedin: linkedin.com/company/ketriweb
Facebook: facebook.com/ketriweb
Nuk ka njoftime të vizituara
Në fillim