PJESE PER TV PLAZMA

1 LEK

Shitet nga: EDI_PHONES 16 Korr 23:05 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
QARQE PER TV PLAZMA NE GJENDJE PUNE KEMI DHE DISA MODELE TE TJERA
KETO JANE 30 MIJ LEK COPA
1)ly92-01705
2)f8596r-jf.
3)lm181e06-a4.
4) p1866e01z
5) lj92-01708.
6)lc420wx7.
7)6870qce020c.
8) lj92-01894a.
9) 03a17-1b.
10)cpt320wb02c.
11)v315h3-ce1.
12)320w2c4lv1.4.
13) 6870c-0150b.
14)lj92-01700a.
15)320wtc2lv3.9.
16) lj92-01750a.
17)lc320w-sca1.
18)lm240wu3-tla1.
19)nd25001-d062.
20)k3278tp.
21)lc420wun-sca1.
22)6870qce020a.
23) v260b1-c03.
KETO JANE 40IJE LEK COPA
1)bn44-00208a.
2)bn44-00191a.
3bn41-00813b .
4)bn96-03832a.
5)bn41-00680d.
6)4-00213a.
EDI_PHONES
0685098883
Leaflet
Në fillim