Published: Korr 11 2018 04:41

Pajisje elektrike

Published: Korr 11 04:41
Views: 32


Kompania jone Adap Elektrik shpk lindur në Shqipëri, nga përvoja e disa teknikeve italiane tashmë në fushën e paneleve të kontrollit dhe automatizimit industrial, në hartimin e skedave elektronike dhe përvojë në sektorin civil.

Kompania mbulon të gjithë vendin me rrjetin e shitjes se tij dhe ka kliente në Shqipëri, Itali dhe shumë vende të tjera të Evropës dhe botës.

Gama e produkteve tona varion nga panelet elektromekanike (metalike, PVC ose tekstil me lesh-xhami) për startin e drejtpërdrejtë të pompave dhe motore (njefaze dhe tre-fazor), panele kontrolli (njefazor dhe tre-fazor) për startin e një pompe ose dy pompa me alternim, panele statike për star / delta , per panelet me inverter , dhe panelet me softstarter.

Prodhimi jone përfshin panele dedikuar shprehimisht në një seri aplikim të veçantë, të tilla si:

■Sistemet e kullimit të ujërave të zeza,
■Sistemet nen presion,
■Sistemet e anti zjarr EN 12.845 – UNI10779 dhe NFPA20,
Çdo lloj tjetër i panelit elektrik per pompa dhe motorë, për shpërndarje të tensionit të ulët, për menaxhimin e largët apo objekte të largëta të tjera me nderhyrje te PLC , mund të jetë projektuar dhe bërë nga ne sipas specifikave te klientit ose nga projekti nga ana e klientit.

Kompania përdor si Marka kryesore ABB lidhur leshuesat , relet termike, timers, etj si dhe DKC per strukturen e jashtme. Kompania Adap Elektrik Sh.p.k. ofron një shërbim efikas me telefon ose direkt në fabrikë.

Në zonat e Shqipërisë nderhyrja eshte menjëherë në vend , ndersa në Itali dhe vende të tjera fqinje në Shqipëri realizohet të 24 deri në 48 orë
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “TNT”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
32
Buy now

Delivery via “TNT”: from 255 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

355693749256

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information