Publikuar: Maj 15 2021 04:01

Standart Sherbime Kontabiliteti,Fiskale dhe Konsul

EUR

Publikuar: Maj 15 04:01
Shikime: 1
Sherbime Kontabiliteti,Fiskale dhe Konsulence per biznese te vogla e te medha

JU OFROJME:

A. Plotesimin e deklaratave tatimore online (Shitje / Blerje / TVSH / Sigurime / TAP) ne perputhje me rregullat dhe afatet e DPT-se .
Raportim Periodik i Librave Te Shitjes&Blerjes
Raportim Periodik i Listepagesave te Sigurimeve Shoqerore&Shendetesore
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se TVSH-se
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se Sigurimeve
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se Tatimit ne
burim
Raportim i te gjitha llojeve te taksave kombetare dhe lokale per biznesin e
madh dhe te vogel

B. Mbajtjen e llogarive te biznesit tuaj dhe librave e kontabilitetit, bazuar ne Standartet Kombetare te Kontabilitetit (Kontabiliteti i informatizuar).
Regjistrimi Analitik i Faturave Tatimore te Shitjes,Blerjes
Regjistrimi Analitik i Bankave
Regjistrim Analitik i Arkes
Regjistrim Analitik i Magazines
Hartimi i Inventareve Periodik dhe Vjetor te produkteve,mallrave,aseteve
Analiza Kosto Blerje&Cmime Shitje
Hartim i Bilancit Periodik dhe Vjetor
Pergatitja e Pasqyrave Financiare

C. Pergatitjen e Pasqyrave Financiare Vjetore (Bilanci Kontabel ,PASH etj).

D. Konsulence ne fushen e Kontabilitetit dhe Sistemit Fiskal.
__________________
==================================

Konsulence Financiare
Kontakt/Whatsapp,Viber +355 672000898
Sherbime Kontabiliteti dhe Fiskale

==================================
nëse ky njoftim prish Rregullat e Njoftimeve ose Shkëmbim i sigurtë

Uebfaqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione