Publikuar: Pri 02 2021 02:32

Konsulence Financiare per biznesin

LEK

Publikuar: Pri 02 02:32
Shikime: 1
Mbajtje Kontabiliteti & Konsulte Financiare
Konsulence Financiare & Kontabiliteti /Auditim


• Konsulence Financiare
• Celje ndermarrje dhe Sistemi Kontabel
• Sistemim Inventari (Kontabel dhe Fizike )
• Deklarime Mujore dhe 3 (tre) mujore ne kohe reale
• Kontabilitet, Auditim -Shmangien e gabimeve financiare, vjedhjeve dhe Abuzimeve
• Trajnim Stafi - (Financier/e)
• Trajnime te programeve te informatizuar te kontabilitetit .
• Hartim Plan Biznesi
• Hartim Plan Buxheti per Ndermarrjet
• Analiza e Raporteve Financiare Kontabel
• Regjistrimi ne sistemin e Tatimeve.
• Deklatimi i Tatim Fitimit
•Deklarimi i Tatimit ne Burim
•Deklarimi i Listepageses.
•Deklarimi i Kontributeve
•Deklarimi i TAP
•Deklarimi i Liber Blerje dhe Shitje.
•Deklarimi i TVSH-s
•Deklarimi i Punonjesve (Shtim ose Largim)
•Gjenerimi i Urdherpagesave.
•Deklarimi i Inventarit
•Deklarimi i Pasqyrave Financiare -Fiskale.
•Etj Deklarime pushtetit Vendor dhe Qendror.


Mbajtje Kontabiliteti (ofrohen dhe kurse / Trajnime)

✒ INVENTARI

•Celje Artikuj.
•Celie e Skemes Kontabel te artikullit.
•Celje e Magazines (MLP, MPG, MPP).
•Regjistrimi i Flete Hyrjes
•Regjistrimi i Flete Daljes.
•Transferimi i gjendjes sipas Magazinave
•Sistemim i Magazines.
•Kontabilizimi i Firove, Kostove, Skadencave, demtimit etj.
• Shperndarjen e kostove dhe marzhi i fitimit
• Te tjera regjistrime….
•Raportet e Magazines.

✒ BLERJET

•Celje Furnitor.
• Regjistrimi dhe kontabilizimi i Fatures me Artikuj.
• Regjistrimi dhe kontabilizimi i Fatures pa Artikuj, (Sherbim).
•Regjistrimi dhe kontabilizimi i Fatures me Artikuj ose pa artikuj sipas Departamenteve te Kostos.
•Regjistrimi dhe Kontabilizimi i Fatures, kur anullohet Fatura .
•Kontabilizimi dhe Regjistrimi i Parapagimeve te dhena.
• Regjistrime Kontabel...
• Te tjera regjistrime….
•Raporti Kontabel i Blerjeve.

✒SHITJET

•Celje Klientesh.
•Kontabilizimi i Fatures se shitjeve me Artikuj dhe pa artikuj (Sherbim)
•Kontabilizimi i Fatures me artikuj ose pa artikuj sipas Departmenteve te Perfitimit.
•Kontabilizimi i Parapagimeve te marra.
•Kontabilizimi i faturave me kthim ose anullim.
•Regjistrime Kontabel
•Te tjera regjistrime….
•Raporti kontabel i Shitjev.

✒ ARKA – Cash

•Celje e Arkes
• Kontabilizimi i Mandat Arketimit.
•Kontabilizimi i Mandat Pageses.
•Kontabilizimi i Xhirimeve te Brendshme.
•Kontabilizimi i llogarive te ortakerise /Pronarit.
•Kontabilizimi i Veprimeve rregulluese per Xhirimet.
• Transaksione te tjera
•Raportet Kontabel te Arkes.

✒BANKA

•Celje e Bankes
• Kontabilizimi i Xhirim Klienti.
•Kontabilizimi i Xhirim Furnitori
•Kontabilizimi i Xhirimeve te Brendshme.
•Kontabilizimi i llogarive te ortakerise /Pronarit.
•Kontabilizimi i Veprimeve rregulluese per Xhirimet.
• Transaksione te tjera
•Raportet Kontabel te Bankes.

✒ VEPRME KONTABEL - "Ditari Kontabel"
•Kontabilizimi i Tatim Fitimit
•Kontabilizimi i Tatimit ne Burim
•Kontabilizimi i Listepageses (Pagat, TAP, Kontributet)
•Kontabilizimi i Amortizimit
•Veprimet rregulluese per te ardhuat ne ava
nëse ky njoftim prish Rregullat e Njoftimeve ose Shkëmbim i sigurtë

Uebfaqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione