Verifikim&Heqje Espulsi.

Shitet nga: Julian Kapllani 11 Nën 14:38 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Studio ligjore Av Julian Kapllanaj.
Ju ofrojme sherbime te ndryshme juridike ne fushen Avokatise dhe problemet e zones SCHENGEN dhe TIMS!
1-Keni probleme me hyrjen ne shtetet Europiane? Keni nevoje per informacion rreth situates tuaj ne SIS dhe te hiqen pengesat per levizjen tuaj per jashte vendit?
Tashme prane Studios tone nje risi e re ne fushen e marrjes se informacionit per personat qe dyshojne se jane te regjistruar ne sistemin SIS Schengen apo per personat qe duan te informohen rreth gjendjes se tyre ne Sistemin SIS SCHENGEN

Ne momentin qe konfirmohet gjendja ne sistemin Schengen dhe nese jeni te regjistruar ne SIS, duhet kryer ligjerisht praktika e fshirjes nga sistemi ne menyre qe tju mundesohet levizja ne drejtim te Europes.

Një ndër problemet kryesore që emigrantët mundohen ende të zgjidhin është “Espulsi” (Deportimi), pra largimi vullnetar apo dhe i detyruar nga shtetet Schengenit. Studio jonë merret me çështje të tilla dhe trajton “Deportimet” dhe aplikimin për marrje informacion dhe me pas heqjen e denimit te dhene nga çdo shtet i Schengenit. Studio jonë përpiqet që të gjithë në fund të jenë të shkarkuar nga penaliteti, të lirë dhe pa Espuls.

2. Njohje e vendimeve civile te huaja (zgjidhje e marteses etj...)

3-Përkthime dhe Legalizime dokumentacioni për brenda dhe jashtë Shqipërisë, Prefekture, Ministri te Jashteme, Ambasade.

Për emigrantët që aplikojnë për nënshtetësi, për bashkim familjar, martesë me shtetas/e të huaj, etj, marrim përsipër përkthimin dhe legalizimin e dokumentacionit të kërkuar nga institucionet e huaja.

Nëse e keni të pamundur ardhjen në Shqipëri për arsye të ndryshme, ne mund të paraqitemi pranë gjendjeve civile apo institucioneve Shqiptare për marrjen e dokumentacionit të kërkuar nga ju, përkthim dhe legalizim dokumentacioni për brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Për më shumë informacione na kontaktoni!
Juliankapllanaj@yahoo.com
Tel. : 00355692569926
Leaflet
Në fillim