Stafi Kuzhina

0 LEK

Ofrohet punë nga: PARK HYATT HOTEL ZURICH 19 Maj 17:04 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Stafi Kuzhina

Kuzhina Catering nevojshme

Salina është në kërkim të njerëzve të shumëllojshëm dhe të besueshëm për të plotësuar pozicionet tona të hapura të gatimit. Pozicionet e plota dhe me orar të pjesshëm janë në dispozicion
Duke kërkuar një punë gjatë kohës që vazhdon shkollën e mesme?
Salina mund të punojë rreth orarit më të madh të shkollave në mënyrë që ju të mund të shkëlqeni në shkollë duke ruajtur ende punësimin gjatë vitit shkollor.
Aplikantët duhet të jenë në gjendje të mbajnë lart në një mjedis pune të shpejtë, duke ofruar standardin tonë të përsosmërisë për çdo porosi të klientëve. Ju mund të keni nevojë të përdorni disa pjesë të pajisjeve të kuzhinës, si përzierësit, furrat, grinders, stuffers, fryers, etj. Ju gjithashtu do të jetë përgjegjës për mbajtjen e një mjedisi pune të pastër dhe sanitar në çdo kohë.
Puna si një lojtar i ekipit, si dhe puna për detyrat individuale në dorë.
Përgatitja e artikujve të lidhur.
Jeni në gjendje të lexoni biletën e rendit dhe të përgatitni secilin artikull siç përshkruhet duke përdorur recetat dhe sistemet tona. Riparohet stacioni i punës.
Kanë aftësi themelore të matematikës. Keni njohuri themelore të kompjuterave.
Sipërfaqja e pastër e prep, sipërfaqet e gatimit dhe pajisjet.
Ngrini deri në 50 lb.
Konsistencë stresi në cilësi, shërbim dhe ushqim.
Have fun ndërsa punojnë në një mjedis fast-paced.
Mbani zënë dhe përmbushni detyrat e caktuara.
Qëndroni të përkushtuar ndaj stafit tuaj dhe kompanisë.
Individi do të duhet të marrë dhe të kalojë kursin e ushqimit dhe të sigurisë dhe kanalizimeve që është i detyrueshëm nga shteti i Illinois. Klasa është në dispozicion online, është përafërsisht. 1 orë e gjatë. Kursi kaloi përpara se të fillonte puna ose të kishte një ekuivalent nga shteti.
Duhet të jetë 15 vjeç ose më i vjetër. Duhet të jetë në gjendje të punojë fundjavë.
Me vetëm një udhëtim të shkurtër nga Orland Park, Oak Forest, Frankfort dhe Mokena, Salina në Tinley Park është një vend i mrekullueshëm për të punuar. Aplikoni online sot ose ndaloni dhe plotësoni një aplikacion sot, pa thirrje telefonike.
PARK HYATT HOTEL ZURICH
+41763080320
Leaflet
Në fillim