Nevojiten janë pritës, kameriere dhe kameriere të

0 LEK

Ofrohet punë nga: audrey 01 Tet 12:31 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Ne jemi duke kërkuar Cooka, kameriere, kameriere. recepsionist, menu krevat gatimi tjetër për një kontratë të përhershme me orar të plotë. Piceri 250 vende.
Personi duhet të dijë të punojë në mënyrë të pavarur, aftësinë për t'u përshtatur me të gjithë punën e kuzhinës. Parë, të dytë dhe shqiptarë meze dhe trajton.
Marrëveshja parashikon një pagë bazë plus pjatë dhe akomodim). SEN CV
Koha e punes
E hënë dhe e martë: vetëm shërbimi pasdite - pushim mbrëmje
nga e mërkura deri të premten, mesdita dhe shërbimi i mbrëmjes
E shtunë dhe e diel: pushime deluxremix66@gmail.com
audrey
Leaflet
Në fillim