Ofrojmë punësim si Krankenschwester (F / M).

Njoftimi i kompanisë. Ofrohet punë nga: Vela Consulting Sot 21:01 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Punë jashtë vendit
Punësim si Krankenschwester në spitale lider në Gjermani.

♦ Kriteret e përzgjedhjes;

✦ Mosha e preferuar është nga 25 deri në 35 vjeç/e.
✦ Duhet të keni njohuri të gjuhës gjermane, minimalisht niveli B 1 i kuadrit të përbashkët evropian për referencat e gjuhëve.
✦ Të jeni të paktën i / e pajisur me diplomë të arsimit të lartë dega Infermieri dhe të keni marrё liçensёn pёr ushtrimin e profesionit si infermier/e.
✦ Kandidatët duhet të kenë Dëshmi Penaliteti pa rekorde kriminale, dhe pashaportë me të paktën 3 vite vlefshmëri.

♦ Ushtrimi i testuar i profesionit (provimi i lejes së ushtrimit të profesionit të infermierit në Gjermani) është parakusht për njohjen e diplomës në Gjermani. Deri në marrjen me sukses të provimit, kandidatëve do t'ju ofrohet të punojnë fillimisht si ndihmës infermier/e, etj.

♦ Punëdhënësi ndihmon në gjetjen e një banese të përshtatshme dhe të përballueshme financiarisht për punonjësin. Ju do të punoni në institucione shëndetësore gjermane, shtëpi të të moshuarve, etj, ku do të bëheni pjesë e një ekipi të kualifikuar ndërkombëtar dhe do të përfitoni trajnime për të rritur me tej aftësitë e njohuritë tuaja profesionale sipas standardeve gjermane.

♦ Paga bruto ; fillon nga 2500 € në muaj + vizë / leje pune e përhershme.
___________________________________________

Për të aplikuar, ju duhet të paraqiteni në adresën ; Rruga Ymer Kurti (mbrapa Posta 8 tek Sheshi Wilson), Olympia Shopping Center, Kati i II-të, Zyra Nr. 20, Tirana, Albania.

Orari ; nga dita e hënë deri ditën e premte nga ora 09:00 deri në 17:00 & ditën e shtunë nga ora 10:00 deri në 14:00

Kontakte ; 📱 +355688007777 ✉ info@velaconsulting.eu

(stafi i përgjigjet telefonatave vetëm në orarin e mësipërm)

♦ Sillni këto dokumenta (origjinale dhe fotokopje);

☞ Dëshminë e notave për të gjitha vitet e shkollës mjekësore (Infermieri e Përgjithshme), në shqip dhe të përkthyera në gjermanisht.
☞ Dokumenti përfundimtar i studimeve / diplomë të specialitetit, në shqip dhe të përkthyera gjermanisht.
☞ CV format MS Word, në gjuhën gjermane me të dhëna mbi arsimin, kualifikimin, njohuritë & përvojat profesionale + njohuritë në kompjuter.
☞ Kopje të librezës së punës / dokument i punësimit (përkthyer në gjermanisht).
☞ Dokument që vërteton njohuritë në gjuhën gjermane / çertifikatë.
☞ Dëshmi penaliteti.

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me Vela Consulting.

Ju mirëpresim. 🙂 LN : 4760-03-2018 | NIPT : L37203206R
Nuk ka njoftime të vizituara
Në fillim