Ofrojme sherbime kontabiliteti

Kërkohet punë nga: Zef 23 Mar 12:51 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Zyre kontabiliteti me eksperience, ju ofron sherbimet e saj si me poshte:
- Asistence teknike ne hapjen dhe menaxhimin e bisnesit tuaj.
- Asistence ne mbarvajtjen ekonomike-financiare te bisnesit tuaj, qofte i vogel apo i madh, me apo pa TVSH.
- Kryerjen e te gjitha veprimeve ne: QKR, QKL, Drejtorine Rajonale te Tatimeve, Bashki persa i perket tatimeve dhe taksave vendore, Zyren Rajonale te Punes, Institutin e Shendetit Publik.
- Deklarimet On-Line te: Librave te shitjes e te blerjes, TVSH, Sigurime shoqerore e shendetsore, TAP, Deklarata e Tatimit ne Burim dhe deklarata te tjera, Listpagesat dhe shtimin ose largimin e punonjesve, Bilancet vjetore etj.

Ne se jeni te interesuar, Ju lutemi te kontaktoni z. Zef Zhupa ne cel: 0684202057, 0673977745, e-mail: zefzhupa@hotmail.com

Ju falemnderit.
Leaflet
Në fillim